Kişilik & Karakter Hepinize keyifli akşamlar KS ahalisi !!! Bu akşama size anlamlı gelen güzel bir söz bırakın? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hiç kimsenin ilgisine ihtiyaç duymadığın gün olgunlaşırsın... Hepinize keyifli akşamlar KS ahalisi !!! Bu akşama size anlamlı gelen güzel bir söz bırakın? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Aşk bu kızılötesi, yaralı müzesi, hareket edemem. Serdar Ortaç. 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. bana anlamlı gelen bir şarkı sözü var'Sana söylemek isterim ki karanlık her yerde vardır, korkma.Bazı geceler beni yutsa bile vazgeçmeyeceğim... savaşacağım.. parlayacağım..'' 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Şimdi çatı katında inziva vakti… 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aşk bu kızılötesi, yaralı müzesi, hareket edemem.
Serdar Ortaç.
bana anlamlı gelen bir şarkı sözü var
'Sana söylemek isterim ki karanlık her yerde vardır, korkma.
Bazı geceler beni yutsa bile vazgeçmeyeceğim... savaşacağım.. parlayacağım..''
Şimdi çatı katında inziva vakti…