Kişilik & Karakter En korktuğunuz en neydi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor lisede hoca sigara içerken basmıştı çok korkunç bir andı birden cikmsiti köşeden Güncellemeler+1 yıl * an neydi En korktuğunuz en neydi? Cevapla Lise Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. korktuğum an olmadı. 0 0 Yorumla
İsaCetnky Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Otostop çekmiştim bilmediğim bir bölgede. Alan kişi yablış bir yola girmişti ve inmek istiyorum dememe rağmen bir süre indirmemişti. O an gerçekten öleceğimi falan düşünmüştüm çok garipti mdkckdkc 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Silahlı çatışmanın arasında kaldım, bir de paranormal bir olay yaşadım 0 0 Yorumla
antikapitalist44 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bi kadının memelerine bakarken yakalanmistim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
korktuğum an olmadı.
Otostop çekmiştim bilmediğim bir bölgede. Alan kişi yablış bir yola girmişti ve inmek istiyorum dememe rağmen bir süre indirmemişti. O an gerçekten öleceğimi falan düşünmüştüm çok garipti mdkckdkc
Silahlı çatışmanın arasında kaldım, bir de paranormal bir olay yaşadım
ahaha oluyor öyle şeyler dkdkdk
Bi kadının memelerine bakarken yakalanmistim
Kdlxlclvl kormadım