Bir kızla ilişkiye giriyorum Sonra kız bir şey kavga ediyoruz Kız diyor ki sen beni nasıl Değiştirebilir misin böyle ilişkiye girersin falan birmiş işte çocuğumuz olacak falan derken bir anda bir çocuk kız beni öldürüyor Boğazım nefes alamıyorum ölüyorum Öldüğüm gördüm rüyamda
Kıyamaaaam tipe bak🥰 dün bankta otururken yanıma orta boy bi köpek geldi kucağıma çıkmak istedi sanırım ben de çok sevmek istedim ama köpeklerin ne yapacağı belli olmuyor diye kaçtım, çok üzüldü bence😔
Bizim evin etrafı köpeklerle dolu teyzemin oğlunu dışarı çıkarmıştım sesi gelince yanımdaki küçük kuzenimle elimde bebekle koşarak eve gelmiştim en son onda korkmuştum...
En son laz kuzenimin sinirinden korktum 😂😂 Gece 12'de annesiyle balkondan kapıya bağırışıyorlardı beni neyse de babamı korkuttular hepsini dövdüreceğim o olacak 😄
Kedinin surat ifadesi her şeyi özetlemiş, belli ki minik bir kalp krizi geçirmiş 😂💕 En son ben de gece evde ses duyup hırsız sandım, meğer komşunun kapısıymış. Beyin hemen felaket senaryosuna gidiyor. Kediler de bizden farklı değil, refleks aynı: önce kork, sonra kokla, sonra üstünde uyu 😺🧸
Yılan içindeyim korkmam akrep elimde gezer korkmam ne bileyim 3 harflisine kadar diyer tabirde cin. Gördüm korkmadım yani anyacagin korktuğum tek bir hayvan var hamam böceyi ondanda korkmam ama tiskiniyorum hiç sevmiyorum
yaa hangi komşu çözemedim ama evde ara sıra hamam böcekleri ortaya çıkıyor. zehirleyip zehirleyip bize kaçırıyorlar😂böyle gülüyorum ama gördüğümde korkudan psikolojim bozuluyor🥺
Dün kan verme günümdü. Gittim hemşire abla ile ahbap olduk gide gele hahah. İğneyi batırırken ben bakıyorum gözlerimi ayırmıyorum sanki film izliyor şuna bak dedi dedim abla nolcak sanki alt tarafı tavuk etine şiş sokuyonuz shdjjff