Kişilik & Karakter Duygusal anlamda yorgun olunca naparsiniz? Secrett689 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Gereksiz yorum yapılmasın..! Duygusal anlamda yorgun olunca naparsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben her zaman öyleyim bir şey yapmıyorum artık 1 0 Yorumla
ҽυɳσια Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% +1 yıl Allah'ın huzuruna giderim. Dinle ilgilenirim. Bir dua, ilahi ya da sadece namaz.. 1 0 Yorumla
1war1yok Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. hicbirsey yapmak istemem 😏 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Namaz kılarım 1 0 Yorumla
devran02 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Dua ederim 1 8 Yorumla Secrett689 +1 yıl En güzeli Yorumla devran02 +1 yıl Aynen başka sığınaçağım kimse yok Yorumla Secrett689 +1 yıl Doğru. Yorumla devran02 +1 yıl Sen ne yapardın soruyu sana sorsam Yorumla Secrett689 +1 yıl Bilmem Yorumla devran02 +1 yıl İlla yaptiğin bişeyler vardir Yorumla Secrett689 +1 yıl Müzik dinlerim Yorumla devran02 +1 yıl Oda iyimiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben her zaman öyleyim bir şey yapmıyorum artık
Allah'ın huzuruna giderim. Dinle ilgilenirim. Bir dua, ilahi ya da sadece namaz..
sahile iner bisiklet binerim
Müzik, komik video, oyun
hicbirsey yapmak istemem 😏
Duşta otururum 2 3 saat
Namaz kılarım
Dua ederim
En güzeli
Aynen başka sığınaçağım kimse yok
Doğru.
Sen ne yapardın soruyu sana sorsam
Bilmem
İlla yaptiğin bişeyler vardir