♾️ Bu hayatta hedefleriniz beklentileriniz her zaman yüksek midir, yoksa beklentiyi düşük tutup elinizden gelenin yine de en iyisini mi yapıyorsunuz

♾️ Bu hayatta hedefleriniz beklentileriniz her zaman yüksek midir, yoksa beklentiyi düşük tutup elinizden gelenin yine de en iyisini mi yapıyorsunuz

"Sevmediğin huyun nedir" diye sorsalar. Beklentiye girmek derim.. hayattan insanlardan sürekli beklenti içindeyim.. bilmiyorum yaşım olmuş kaç duzelir miyim düzelmez miyim ama olmuyor.. şey yapabiliyorum ama beklentimi az tuttuyorum büyük şeyler beklemiyorum. Bide belli etmiyorum tabi.. İnsanın en serin anında bile, içinde tutuşan bir yer vardır kimse bilmez. Baharı bekler, bahar gelmez. Bir ömür suladığı çiçeği solar, kimse görmez. Sonra bir an gelir; çiçek koparılır, saksı kırılır, pencere kapatılır, perde çekilir. İnsan o eşikte, her şeyden vazgeçer..
Her zaman düşük tutuyorum sonrasında hayal kırıklığı yaşamamak için, duygularım incinmesin diye, her zaman böyleydim, lisede de böyleydim, tam not alacağım dersler için bile,80 alırım derdim, her zaman bir b planım vardır, bazen işler umduğum gibi gitmeyebiliyor ve ben o b planına sarılıyorum o zaman
Yüksek olduğu için hep hayal kırıklığı yaşıyorum
hayattan bir beklentim yok açıkçası.
Neden ki abla?
Sevdiklerim yanımda, şükür iyiler. Kendim ulaşmak istediğim her şeye ulaştım elhamdulillah. Daha ne olsun :D
Sevindim öyle olmasına, bende karamsarsın sanmıştım :D Sevdiklerin hep yanında olsun ve birlikte çok mutlu olun abla 🙏✨ ☺️
Amin kuzucuk cümlemizin sevdikleri yanında olsun :)
🌺🤗
Teşekkür ederim yavru ceylan 🥳
Rica ederim abla 🤗🥳
Cevap
17Cevap
Düşük tutuyorum ki sonrasında hayal kırıklığı yaşamayım...
Umarım hayallerin gerçek olur abla her zaman... :))
Benim hayaller yavaş yavaş içime sine sine oluyor genelde ama en nihayetinde oluyo...😄
Umarım en hızlı şekilde olur diyelim :D :)
Acelem yok olsunda geç olsun güç olmasından iyidir...😄
Bence de katılıyorum :D
Ne hayata karşı ne de insanlara karşı beklenti içinde değilim. Artık belirsizlik hissettiğim her şeyden kendimi uzak tutuyorum..
Beklentim karşılayabileceğimden fazlası olmadı hiç bir zaman..
Hayattan beklentim sıfır diyebilirim. Tek beklentim başıma herhangi kötü bir şey gelmemesi
Her daim kararında olur gadası
İş olarak her zaman yüksek tutuyorum kendimi geliştirmek sürekli öğrenmek bana güzel motivasyon veriyor. İlişkilerde ise düşük tutuyorum çünkü ilişkide yüksek beklendi yüksek hayal kırıklıklarına kalp kırıklıklarına neden oluyor.
Her zaman yüksek tutuyorum ablacim
Ve önemlidir de yüksek tutmak 🤗
🤗
Hayattan beklentilerimi ne ulaşamazsam çok üzüleceğim kadar yüksek ne de beni tatmin etmeyecek kadar düşük tutuyorum. Her konuda olduğu gibi hayallerimiz/hedeflerimiz konusunda da dengeli davranmak önemli bence.
Hiçbir zaman beklentim olmadı çünkü o psikolojiye bir türlü ulaşamadım ama işin çok ilginç yanı da ilk defa da hayatımın en bitik ve belki de son zamanlarında bir beklentiye ve umudun içine girdim bakalım ne olacak...
Yıldızları hedefle ki Ay'a ulasabilesin demişler Barış, hayatta beklentilerim hep büyük (kendime göre ama) oldu. Hepsine de ulaştım. Şimdi yeniler var hedefte. Onlar da büyük. 😂
Beklentim yok diyebilirim
Yaşıyorum sadece şu an yapmak durumunda olduğum ya da yapmak istediğim şeyleri yapmak için
İlerisini düşünmüyorum
Genel olarak yüksek tutuyorum kendimi geliştirebilmek istediklerimi elde edebilmek uğraşmak için
Eskiden daha yüksek hedeflerim vardı ama şu an çok yükseklerde uçmuyorum olabilecek hedeflere yöneliyorum
İlk yüksekti, düştü>düştü>düştü>düştü dedim hop nere gidiyon bir baktım -'lere düştü taa sonra beklentim şöyle oldu artık ne olur elimdekinde olmayayım. Bir de Allah nasip etse de hani şu emaneti teslim etsek ölüm meleğine.
Mutlu olabilmek için düşük tutuyorum yoksa beklentimi yüksek tutup istediğim şeyi elde edemeyince üzülürüm
Yükseği geç hiç kimselerden beklentim olmadı
Kendimden bekleyecek olursam, kariyerdir o da ve inşallah olacak.
Bir gün bir şey olacak hissi hep var içim de bu yüzden de hep pozitif insanımdır. Beklentim çoğu zaman yüksektir.
hiçbir beklentim yok
Düşük tutuyorum hatta hiç ümidim kalmadı hayata dair
Beklentileri düşük tutuyorum yüksek tutarsam sonunda hayal kırıklığı olabiliyor
Her zaman yüksek ama ne zaman olacak bilmiyorum zaman ve sabır gösterecek bunu
Beklentilerim düşük olması için çabalıyorum hayaller çok olunca beklentiler üzer 🤭🌸😅
Yüksek tutuyorum. Ne kadar yüksek olursa ulaşacağım yerde o kadar büyük olur
Her zaman kendime yakıştırdığım ve layık gördüğüm ideallerimin peşinde koşarım..
Sonrasında hayal kırıklığı yaşamamak adına beklentilerimi çok yüksek tutmuyorum.
Gerçekçi tutarım. Beklentiler tutarsız olmamalı, olasılıkları görebilmek önemli.
Hedeflerimi yüksek tutarım ama insanlarla ilgili beklentisiz olmaya çalışıyorum 😄
Yüksek. Öyle olmalı zaten :) İyi bir eş, iyi bir aile, araba, ev... Liste uzayıp gidiyor. :)
Her zaman nasıl en iyi halim olurum diye düşünürüm ve çabalarım
Beklentim hep yüksek oldu , ala hayatımda değişin hiç bir şey olmadı, aynı yerde sayıyorum b0ka battım çırpınıyorum. çünkü evliyim🤦♀️evlilik gerçekken b0mbok bişey tavsiye etmem
Düşük yüksek tutunca ve olmayınca en azından hayal kırıklığına uğramıyorum.
Beklentim sadece huzur mutluluk başka hiç bir şey değil
Yüksek tutunca hayallerin başına yıkılıyor be
Çok yüksek seveceğim bir kız son model araba ev vs var bayağı büyük beklentilerim
Yüksek tutmaya çalışıyorum.
Yüksek
Düşük tutuyorum
Artık düşük tutmaya başladım
Uzayı bile çekici yapan yüksek ve sonsuz olması.
Değişiyor duruma göre umarım rayına oturur
Her zaman yüksektir.
Duruma göre daha gerçekçi olurum
Bunun ölçeklendirmesi kişiden kişiye değişir
Düşük tutuyorum fazla beklentiye girmiyorum
Hiç bir beklentim yok oyüzden rahatım :)
Yüksek eskiden düşüktü
Yüksek tutuyorum
Hiç tutmuyorum.
Düşük tutuyorum
yüksek
Yuksek
Yüksek
Her zaman yüksek
Düşük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?