Selâmlar!!
Hayattan beklentin yüksek midir...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Hayattan beklentin yüksek midir...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Hayattan beni daha beter etmemesi dışında bir beklentim yok. Emeklerin karşılığını bekler herkes. Ama hiçbir zaman alamaz. Bunlardan geçmiş bulunuyorum ben de. Hak ettiklerimi almak isterdim. Adaletin gerçekten var olmasını falan. Ama gereksiz istekler yerine çok beklentiye girmeden yaşamak daha gerçekçi ve iyi hissettiriyor
Hayatta beklentilerim her zaman yüksek değildir sadece elimden gelenin en iyisini yapmayı deniyorum her zaman için yani olursa olur olmazsa olmaz olmuyorsa çok zorlamam. ama her zaman için ne istiyorsam onun peşinden giderim yani illa en iyisi olsun demem istediğim şeyi gerçekleştirsem yeterli benim için bu yüzden de beklentilerim çok yüksek değildir
Hiç hayal etmediğim yerlere, hiç hayal etmediğim şekillerde geldim.
Yokluğun içinde beklentilerimizde törpülendi zamanla, olabilme ihtimali yüksek olsun diye küçük mutlulukların peşine düştük.
Şimdilerde hiç bir beklentisi olmayan saçma sapan bir hal aldı her şey. Belki de geçmiş hep bu yüzden sıcak geldi bana kim bilir.
Önceden yüksekti ama öyle bi amda gerçeklerle yere çakılıp her şeyle yüzleşmek zorunda kaldım ki... Artık diyorum olursa olur ama bekleme, hayal kurma vs. Bi taraftan da diyorum, ne demiş Yahya Kemal? ; Yürü! Hür mâviliğin bittiği son hadde kadar!… İnsan, âlemde hayâl ettiği müddetçe yaşar.
Cevap
46Cevap
Hayattan beklentim yok, ne isterse alan kişiyim ben
Realist düşünürüm ona göre beklenti içinde olurum. Oturduğum yerden Allahım bana Ferrari ver demem
beklentilerim çok aşırı yüksek değil hatta minimumda uber beklenti içine hiç girmedim bu güne kadar
zaten olacak olan oluyor zamanla
Beklentilerim öyle yüksek değildir.
Okuyup bir meslegim olsun çalışıp paramı kazanayım kimsenin eline bakmıyım yeter.
Hadi inş.🙏
Ne kadar kolay ya bu budist felsefenin hiçlik teşviği.
Dünyaya faydalı olmak, başarmak, bunlarla tatmin olmak tatmin etmek hem mutluluk verici hem de kimse kusura bakmasın mutlu olacağım diye bencilce atıl kalmaktan daha onurlu.
Genelde beklentimi düşük tutarım ki güzel ufak bir şeyde bile mutlu olabileyim ama son bir kaç yıldır bir beklenti bile yok olanlar oluyor olmayanlar olmuyor şeklinde
Aşk konusunda beklentim çok yüksek. Üçüncü buluşmayı yapmayı planladığım bir kız var. Daha önce iki kez buluştuk, birbirimizden hoşlanıp beşinci veya altıncı buluşmada belki sevgili olabiliriz.
Aslında bunun cevabını bilmiyorum olmasını çok istediğim şeyler var ama olması imkansıza yakın hem beklenti içindeyim hem olmayacağını tahmin ediyorum bilemedim
çoooook yüksekti, hayalim hava harp okullarına girip pilot olmaktı ama maalesef mülakatta elendim ama olsun yinede amatör pilot brövemi aldım :D
Kendime göre beklentilerim var, sorumluluklarımı ihmal etmeden bunlar içinde mücadele ediyorum.
Hayır değildir. Huzurlu, sağlıklı, mutlu ve sevdiklerimle beraber yaşamak isterim. Bunlar yeter bana...
görseldeki Söze katılıyorum. Beklentilerim yüksek değil aslında bakalım göreceğiz olacaklar mı :D
Evet her zaman öyledir ama insanın vizyonu da yüksek olmalı ki hedefi ve istekleri de ona eş değer olmalı..
Hayattan sadece kendi hayallerimin gerçekleşme beklentisi var.
insanlardan bir beklentim yok artık 😄✌🏼
Hayattan tek beklentim ailemle huzurlu bir şekilde hayatımızı sürdürebilmek. Çok yüksek bir beklenti olduğunu zannetmiyorum
Minimuma indirgedim gayet mutluyum ne kadar az beklenti o kadar çok rahat hayat...
Hiç beklentim yok... Beklentisi olan sürekli üzülür.
Yüksek ama bunun dezavantajini çok gördüm. Kocaman bir hayal kırıklığıyla da karsilasabiliyorsunuz.
beklentim hayattan değil insanlardandı artık o da yok.
böyle daha iyi
Hayattan beklentim , beklentinin altında kaldı...
Beklentim yok diyemem ama zamanla onu minumuma indirmeyi. ogrendim kabule geçtim
Yüksek beklentiye girmiyorum, bana yetebilecek beklentiler kafi.
Beklentiye girmemeyi öğrendim. Hayal kırıklıklarım azaldı☺️
aşırı değil hedeflerim var olmassa da yapacak bir şey yok
Değildir.
Olmadığı halde hiçbir beklentim gerçekleşmedi..
Hayır hayattan beklentim yok. Kendi uğraştığım kadar iyi olur
Beklentimi birakiolar hayat zorrr sevmiyorum hic bu duzenin insani degilim asla bn
Artik bir şey beklemiyorum. Günu kurtardığima bakıyorum
İnan bıraktım akışına
Kısmetimizde ne varsa çalışarak onu elde etmeyi beklerim.
Hayır yüksek değil şu anda hayattan beklentim sadece dışarı çıkmak
yüksektir ve ne istediysem de oluyor olacak da...
Görsel de yazan formülü yıllardır uyguluyorum hiç bir zararını görmedim aksine faydası çok herkes uygulamalı... 🦂 '
Ayağı yere basar beklentilerimin..
Robin sharma tam bir malmış. Sorsan abi ne zekiyim diye geziyodur. Hayat biber midir sormak lazım
Beklentim sıfır ama nedense insanlar yinede hayattan bikmamizi basariyor 🥶
Doldu dolu
Hiçbir beklentim yok. Gelişi güzel yaşıyorum.
Ortalama işte para eş araba ev yazlık bla bla bla
Pek değil, gerçeklere tosladım hep.
Hayattan bir beklentim yok beni yormasın yeter
Hayır yok. Bir çıkarım da yok.
insan gibi yaşaya biliyim yeter.
Yüksekti bir zamanlar
İşte benim stratejim bu. Sıfır beklenti
Allahın dediği olur diyip bekliyoruz
Sıfır beklenti sonsuz mutluluk getirir 🙂
ben bir düşündüm bir beklenti bulamadım harbi yaa ama mutluluk da yok
Hayalperest değilim
Beklettim var her şey iyi olacak