Beklentiyi yükseltince insanın hevesi çabuk kırılıyor🙄
E beklentiyi düşük tutunca da bu hayat zaten böyle bir yer ne bekliyorsun ki diyip boşvermiş ve ruhsuz bir yaratık gibi dolaşıyoruz 🤷🏻♀️ napmak lazım ki?
Siz hangisini tercih ediyorsunuz?
Hayata karşı beklentilerini yüksek tutanlardan mısınız?
beklentiyi düşük tutup ama daha iyisi için çabalamak böylelikle elde ettiğin sonucun seni hayal kırıklığına uğratma ihtimali çok düşük :D ama keşke dediğim şeyleri ben başarabilsem sdjsd
hayal kırıklığına uğramak gerçekten insanın beklentiye girme, umut etmesiyle doğru orantılı.
en azından çaba göstermediğin bir şey hakkında çok da beklentiye girmemek lazım veya belli belirsiz şeyler hakkında.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Ben eskiden olsa hayata karşı beklentilerimi her zaman yüksek tutardım ama maalesef şu an için hayata karşı hiç bir beklentim kalmadı çünkü hayat beni sevmekten ya da hayal kurmaktan soğuttu maalesef bunu da bazen seviyorum mantıklı buluyorum çünkü düşünmek zorunda değilim hiç bir şeyi ama bazen de amaçsız yaşamak insanı mutsuz ediyor işte.
Bir süre önceye kadar evet, beklentim yok yüksekti. Ama şu sıralar umudum da beklentim de kalmadı maalesef :( Çevremden 'Ben sana demiştim' nidalarını da duymaktan bıktım sanırım. Hayal kurmak bile suç oldu :(