Kendinizin bile anlam veremediği, benlik diyaeınızda nereniz var?

Kendinizin bile anlam veremediği, benlik diyaeınızda nereniz var?
Bazen hissetiklerimi söyleyemiyorum suskunluğumdan anlasin istiyorum.. bazen insan anlatamaz.. susar... konuşur olmaz sesimin tonunundan anlasın isterim.. içimde söylemek istediğim çok şey var. Çok büyük şeyler. Bunları ifade etmenin yolunu bulamıyorum. Bazen bana öyle geliyor ki bütün dünya, bütün hayat, her şey içimde duruyor ve sözcüsü olmam için feryat ediyor. Hissediyorum ama anlatamıyorum..
Yok öyle Bi yanım. Dümdüz bi insanım. Eşim bazen çözemiyorum seni diyor. Yalan yaa
Ama vardır sizde öyle dijital ruh hali, bizimki mekanik, dümdüz bir hal, siz bir üst versiyon ondan. Cen Yılmaz haklı🙂
m.youtube.com/watch
😁
Basit adamım. Her hareketimin sebebi rahatlıkla anlaşılır.
Sevdiğimi de sevmediğimi de, sevincimi de üzüntü mü de belli ederim..
Anarşist fikirlerim genel, geçer toplumsal düşünce tarzına umumiyetle terstir.
Cevap
12Cevap
Anlaşılmaz bir yanım yok yani anlamak isteyen gayet de iyi anlar beni ama anlamak istemeyene laf anlatmam
En anlaşılmaz yanım anı alınmalarım ve sinirim sanırım
Duygularım, ben bile anlayamıyorum bazen.
Çok açık sözlü biriyimdir. Her şeyi anlatırım direkt. Sessiz sessiz durmam. O yüzden anlaşılmadığımı düşünmüyorum.
Eskiden ani sinirlenmelerimdi iki senedir antidepresan iciyorum:)) cok anlasilmaz biri degilimdir net biriyimdir, gizlim yoktur ama illa bisey denecekse bazen alinganliklarim olur.
Sinirlenmem olabilir. Sinirlendiğim zamanlar benliğimden tamamen kopuyorum ve insanlar buna biraz anlam veremeyip şaşırabiliyor.
Kafamda senaryolar üretmem ve bazılarının tutması. Düşününce harekete geçmiyordur umarım.
Beni anlamayan ölsün. İşine gelmıyorumdur da anlasılmam. Netim ben
Ani sinirlerim bazen de bazı şeyleri üzerime alınıp kafaya takmam
Anlaşılmaz bir yanım yok, anlayıpta anlamamazlığa gelinen durumlar var
Beynim okunsun istiyorum bazen. Nasıl hissettiğimi üzüntümü kırgınlığımı anlatmak yorucu
Sabrım bazen ben bile anlamıyorum ne kadar çabuk bittiğini
Ayna gibi olmayı seviyorum, o bana yazmadığı sürece bende yazmam.
En anlaşılmaz yanın espirili yanım.. pek anlaşılmıyor.
Mantığımla davranmam gereken yerde duygularımla hareket ettiğim için canımın yanması. Bunu çoğunlukla yaparım, hâlâ akıllanamadım 🙄
Bir erkeği istiyorsam mutlaka dikkatini çekerim. Bunu cinsellik kullanmadan yapabiliyorum. Ama nedeni ne bilemiyorum. Arkadaşlarım hayat dolsun diyorlar ama bence farklı bir sebebi var
Soğuk kanlılığım genelde ya anlaşılmaz ya da yanlış anlaşılırç
Duygularım. Duygularımı açık açık ifade etmem çok az insan ne hissettiğimi anlar
Arada kendi kabuguma çekilip ylanız kalmak istiyorum
Sürekli gelgitler yaşamam. Her zaman zihnimde bir savaş içindeyim anlam veremiyorum
Kıskançlığım ve hoşlandığım kişinin tüm ilgisinin hep benim üzerinde olmasını istiyorum bazen sjsjdd
İnadım olabilir 😅 tuttu mu tutuyor
Bazen sustum mu tam susuyorum icime atıyorum
kendimi anlayamadım
Abi eğer bana emir cümlesiyle hitap ederse çıldırıyorum sen kim köpek ya oluyorum hemen.
Eğer bir ilişkideyse kıskançlığım. Arkadaş ilişkisi ise ani çıkışlarım olabilir
Boşluğa dalıp giderim bazen
Ben bile anlamıyorum bazen kendimi
Herşeyim öyle. Ben bile kendimi anlamıyorum
Çok rahat bi insanım 😂
Anlasiliyorum aslında ama detaycı olmam dyebilirm
Anlaşılır yanım yok ki
Bir anda modum düşebiliyor.
ne isteyip istemediğim
Dengesiz olmam diyebilirim
Tutarsız dengesiz ve inadım
anlaşılmak istemem