Görseli Meriç Keskin'in hikayesinden aldım😂
Canım Merikim 😘 seni seviyorum ❤️❤️

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Görseli Meriç Keskin'in hikayesinden aldım😂
Canım Merikim 😘 seni seviyorum ❤️❤️

Hasta olunca falan utanıyorum çevremdekilere söylemeye 😅 korona olduğum zaman da kimseye bir şey söylemeden eve kapanmıştım sanki gidip yerleri yaladım kapı kollarını emcükledim bulaşıyor işte insanlık hali ama utanıyorum 😅😅😅
Geçen gün aktardan baharat alıyordum kızın biri geldi sabun sordu adam ne için dedi kız uyuz için dedi ben gülmemek için zor tuttum kendimi valla helal olsun Allah korusun yani başıma öyle bi hastalık gelse doktorum hariç kimseye söyleyemem ölürüm utançtan 🤣😂
Tıpta utanma olmaz. İnsanız, doğamızda var. Ayrıca kızın uyuz olması ve tedavisi için gerekli yere gelmesinde komik olan nedir sizce? Ama cahilsiniz ben neden cevaplayamayacağınız soruyu soruyorum ki! Gülmemek için zor tuttuğunuz bir sağlık sorunu başınıza gelince ay ben cahilim bilemem öyle sabun almalar, doktora gitmemeler en iyisi tedavi olamayarak kendime zarar vereyim mi diyeceksiniz
@Jfkclbl Ben zaten öz eleştiri yapmıştım farkındaysanız gidin bi papatya çayı falan için bence sıcaklar sizde hararet yapmış 😂
Benim en cahil yanım sanırım bilgi eksikliği olabilir yani bir çok konu da her insan gibi eksiğim var mesela özel bir yeteneğim yok bu olabilir. bunun dışında tarih ve bilim olarak da mesela kendimi çok geliştirmem gerekiyor. ama bence dişçiden korkmak bir cahillik değildir :) çünkü her insan bir korkusu ya da fobisi olabilir. bende mesela fobi olarak örümceklerden korkarım.. ama bilmediğim konular hakkında da konuşmam tabi ki de hiç bir zaman
Kac dakika olmuş kimsenin soruya yazacak bir cevabı olmamıs sen yine döktürmüşsün Barış tebriks 😄 teşekkürler
Rica ederim abla ne demek :D senin sorularına öncelik veriyorum
Harikasın ablam 🎈
Sende abla 😊🎈
Keşke cehalet sadece korkularımızdan ibaret olsaydı. Cahil yanım diye tanımlayabileceğim onlarca şey olabilir. Hakkında bilgi sahibi olmadığım ve dolayısıyla fikir sahibi de olamayacağım bir çok şey var. Bu açıdan bakınca cahil yanı olmayan insan yoktur.
En cahil yanım insanları anlayamayışım olabilir..
Cevap
49Cevap
Ben de kokrtuğum için tam tamına 4 gündür diş ağrısı çekiyorum. Hafif ağrıyor ama artacak eminim
yapılan kötülüğü görmeme rağmen inatla o kişiye şans vermem neden özünde iyidir bok iyidir canım gördün sanki çok iyilerdi bak
yalnız olmadığımı biliyorum ama kendim gibilerle yolum kesişmiyo kii bee
olacak inşallah biraz daha pişmemiz gerekiyor
Şimdi ondan bundan kopya çekmişsin diye laf sokarlar sonra o lafı sanki kendileri sokmamis gibi soruna gelip yüzüne gülerler abla🤷♀️kısa sürede kızlar soruyor analizim🤦♀️😅
en cahil yanım cahile laf anlatmaya çalışmak. Bu arada diş hekiminden korkmak cahillik değildir. ben diş hastanesinin yanından geçerken bile korkuyorum. 😅😅
İnsanların cehaletini yargılamak yerine kendi cehaletimi gidermeye odaklı biriyim.
Uzun düşündüm ve bulamadım acılara yürüyorum korkmuyorum üstüne bide utanmazım sjsjs
Saglıkçı oldugum halde iğneden korkmam peki buna ne dersin 😂
Hep sanrılarımın kurbanı olmam, bi düşünce aklıma düştüyse sonucu kötü olacak bile olsa onu kafamdan atamayıp üstüne gidiyorum ve sonuç genelde hep pişmanlık oluyor, kafamda kuruyorum kısaca, some balık burcu problems 😬
Huyumuz kurusun maalesef ki böyleyiz, karşımızdakini de çok yoruyor bizleri de🤧 daha bugün annemle kavga ettim ben de, yine kafamda kurduğum bi şey, annem bana iftira atıyorsun diye bi dolu kızdı 🤦🏻♀️ balık burcu erkeğinden zaten olmazdı boş ver 👍
Bence de böyle birini bıraktığına sevin, bazıları burçlar yalan falan diyor da hepsi mi aynı olur ya, balık erkekleri hep böyle, romantik gibi davranır ama şerefsizin önde gideniler, benim de sevmediğim yönüm çok ama törpülemeye çalışıyorum, ben öyle kimseye iftira atmıyorum sadece soruyorum sorgulamama kızıyorlar ama içimde de tutamiyorum kafada kurunca 🙁
Sen yine kendi huylarinin farkindasin, kendini düzeltmek icin calisiyorsun cabaliyorsun ama erkekler direkt camuru karsiya atiyor. Asla oturup lan acaba ben miyim hatali diyen yok. Ben önceden hic umursamazdim burclari ama gercekten okudugum her yerde balik burcu erkegi elestiriliyor
Tam olarak bu dişçiye gitmemek diş ağrıdan beni öldürene kadar gitmemek😅 Oraya gitmek ölümden beter sanki nefes alamıyormuşum gibi geliyor kolumu bacağımı kessinler gıkım çıkmaz ama diş başka
İstanbul'da arabam bozulup trafiği tıkadım diye birileri tarafından feci şekilde dövülmek. (Bu yüzden fosil yakıtlı araçla gezemem. Küçük bir elektrikli araç şartlı)
Cahilsizmişim onu anladım..😂
Yeni türettim kayıtlara geçsin lütfen..😂
😂😂😂
Küçük büyük böceklerden kaçarım ve kalabalık kaybolmak dişci iğne bunlar yanlarım
Osurdugum zaman ilk ben diyorum millete sert dille kim osurdu yahu çabuk açıp camları diyip artistlik yapıyorum 😎😂
İnsanlara karşı basen sert ve fevri olabiliyorum. Bana kalırsa bu da cahillik ama en azından bastırmaya ve kibar olmaya çalışıyorum.
bazen*
Muhakkak cahil yanım vardır.. herkes. her zaman birşeyleri bilemeyiz ve tam olmayız... Ben tamamim demek en büyük cahillik bana göre
Sinema ve roman kültürüm pek yoktur. Ayrıca şiir ve edebi eserlerde de pek bilginsahib değilim.
Diş oyulurken çıkan o yanik kokusu öğk. Diş hastanesinin önünden geçerken bile bu kokuyu alıyorum. Korkuyorum🙈
Kötü postları beğenirsem oradaki kötü şeyin başıma geleceğini düşündüğüm için beğenmiyorum.
Kötü doktordan korkuyorum ben içim doktora ısınmayla koltuktan kalkıyorum
Çoğu konuda kendi bildiğimden başka şeye inanmamak jxndnd
Çok fazla sinirlendiğimde şiddet yanlısı birine dönüşmek
Sevgilim ilgi göstermeyince aldattığını düşünüyorum
Çok nadir de olsa bazen kendimi akraba dedikodusu yaparken buluyorum.
Mandalinalar portakalların yavrusu sanıyordum ama artık geçti 😎
Ben de cahilmişim o zmn) diş hekimleri ve uyuşturmak için yaptıkları iğne kabus gibii😣
Herhangi bir yabancı dilde diyalog döndüğü zaman zır cahil hissi kaplar bünyemi.
Hastaneleri ezbere bilmeme rağmen hala kan alınırken korkmam.
En cahil yanım ara sıra tarot baktırmak jskkdksk
Beşeri iliskiler konusunda tercihli kara cahil, kör bahtsız gibi biseyim ben.. 😅
Bende de vardı ama en son gittiğim dişçiden sonra korkum kalmadı hatta gönüllü gidiyorum
Mutlaka cahil yanlarım vardır... Her şeyi biliyor olamam...
En cahil Yanım sadece insanlara Haksız yere fazla değer vermem
en cahil yani tutkularim sanirim ya bazen kaybedicegimide bilsem vazgecmem :)
Hastalandığımda kendi yöntemlerimi kullanmak.😄
En güzeli
Starbucks a hiç gitmedim
😅
Ben korkmam aksine bi gunde iki biri tam gömülü yirmilik diş cektimsligm var diger seferde olacaktı doktorlar zor vazgecirtti 1 tane cekelim dediker. En cahil yaniö sinirlerime yenilmem
En cahil yanım beni anlamayan insanlar 😄
Cahilim ya anlamıyor beni insanlar 🙄
Burç ve flört işlerinden anlamıyorum
Utanıp mı geleyim sonra mı utanayım 😔
Dişçiden geldim bende.
Teşekkürler
Sevdiklerimin sağlığı ile aklımı kaçırırken kendi sağlığım ile alakasız olmam (bir ağrı vs gibi durumlarda hep sallıyorum)
Hiç bir şeyden korkmam sadece böcekten korkuyorum pitbull çnüme gelse korkmam
O Koltuga oturmamak icin dişlerimi fırcalıyom :)
İnsanlara hep iyi bakıp sonunda bok olmalarıyla yüzleşmek
Gercekten de bütün erkekleri ayni sanmak.
Göz doktorundan korkmak.
İnsanları değiştirme çabam
Herkesi kendim gibi sanıyorum.
Girişken biri değilim. En cahil yanım bu.
Sanırım bunu hiç düşünmedim 🤔
Şeriatçıları anlamıyorum
Kadınları anlamamak
Kızlarla yüz yüze konuşamamdır sanırım.
En cahil yanım teknolojiye zıt olmak
Cahil bir yanım yok 😄
Vardır ama aklıma gelmiyor
Haksizliga karsi susmak
Aynı cahilliği paylaşıyoruz
Bilgi eksikliği
Cahil bir yanım yoktur
En cahil yanım gündemi takip etmemek. 😅