Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Günaydın heves ve yaşama sevinci aslında insanı hayata tutan şeydir ama bende bu sıralar hatta son bir kaç yıldır pek yok.. bence insanın hedefi amacı olmalı amaç varsa bir şekilde insan hayata tutunur ama en önemlisi de mutlu olmak huzurlu bir hayat yaşamak o zaman yaşama sevinci geri gelir. bu benim için de sevilmekten değer görmekten geçiyor... 🍀
Hevesini ve yaşama sevincini sömüren, yok eden insanlardan uzaklaşmakla başlar. Ardından aldığın iyi bir haberi veya çok heves ettiğin bir şeyi elde etmeden kimseye anlatma ki hasetinden yapacağı konuşmalar seni etkilemesin.
Çok sık tüketim yaşama sevincinin kaybedilmesi ile sonuçlanır. Arada dopamin resöpterlerini dinlendirmek lazım ki mutluluğa karşı duyarlı hale gelsinler aldsjkf
Hayata kendince bi köşesinden tutunmayı sağlar yaşama sevinci. Kimisinin gözlerinden taşar, kimisinde hiç kalmamıştır; kalamamıştır. Suçu başkasına atmak yerine kendisine bakması gerekir insanın. Nasıl, ne zaman, kim için kaybettim sevincimi diye. Nerde unuttum yaşama dair sevinci diye.