Kişilik & Karakter Hayat sevince guzel mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bana göre, de öyle. sevmeyip sevilmek daha güzel. Sevmek yıpratıcı Hayat sevince guzel mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hayat sevilince güzel ama hiç sevilmedim maalesef 1 0 Yorumla
AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sevdiğinde elini kalbine koyup onu düşünüp yüzün gülüyorsa ardından çok geçmeden yazıyorsa kalp bağı olan ilişki güzeldir 1 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hem de bir de sevilince bambaşka olur 0 0 Yorumla
kkuuccuukkomrfrk0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sadece sevmek yetmiyor, sevip sevilince güzel. 0 0 Yorumla
mhmet030450 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hayat sevilince güzel. Sevince değil 0 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karşılıklı sevince evet 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kesinlikle. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayat sevilince güzel ama hiç sevilmedim maalesef
Sevdiğinde elini kalbine koyup onu düşünüp yüzün gülüyorsa ardından çok geçmeden yazıyorsa kalp bağı olan ilişki güzeldir
Hem de bir de sevilince bambaşka olur
Sadece sevmek yetmiyor, sevip sevilince güzel.
Hayat sevilince güzel. Sevince değil
Karşılıklı sevince evet
Hayat sevince daha zor
Karşılıklı olunca güzel
Karşılıklı olunca güzel
Sevilince daha güzel
Kesinlikle.
Sevgi karsilikliysa güzel
Güzel
Güzel