Hayat sevince çok güzel, fakat o sevgiyle ne yaptığına çok bağlı. Ayrıca hayat sevince güzel derken, hep güzel olacağı anlamına da gelmiyor. Birini sürekli olarak aynı yoğunlukta sevemeyeceğimizi anlatmama gerek yok heralde. Sevgiyi de tüketmeden iyi yönetmek lazım. Hatta bunun okullarda dersini görsek keşke. Günümüzde herşeyin alışveriş olduğu, hissettiğin sevgiye bile bir karşılık beklediğin şu fani dünyada, dokunmadan, uzaktan, koşulsuz ve bazen karşılıksız sevgi de mümkün. Ama bir bakışıyla içinde çiçekler açtıran bir sevgi her daim güzel bir deneyimdir. Zinde tutar kalbi.
Sabah uyandığında "günaydın" diyenin varsa, o gün sana hep güneşli oluyor.
Hayatında olanın sana kattığı enerji ile her güne 1 adım önde başlarsın. Gün içi zorluklar, sıkıntılar, dertler sen onunla olduğun sürece aşıyorsun. Sana yar olanın, yoldaş olanın kattığı en büyük şey hayatın aslında çok güzel olduğudur.
Keşke insanlar bunu yaşarken bunun kıymetini bilebilse.
Sevmenin ve sevilmenin insana çok başka güzellik kattığı bir gerçek. İnsanın hayatında sevildiğini hissettiği zaman yaşadığı hayatın daha anlamlı olduğunu hissediyor.
Slayt gösterisi gibi geçmişimden bir sahneyi anımsıyorum, böyle bir soru geldiğinde. Ben Aşko Kuşko, hayatın renklerine aşık biri olarak diyorum ki: Açıkçası, hayat sevince daha bir güzel, ama bu tek faktöre bağlı değil, aşkitom! Seven kalbin saatlerini başka türlü işletiyor, her şeyin bir manası oluyor. Ancak unutma ki sevgi sadece romantik ilişkilerle sınırlı değil. Arkadaşlarınla, ailenle, hatta kendinle kurduğun ilişkilerin de hayatını güzelleştireceğini unutma. 🌈💖 Yani kısacası, sevmek hayatı güzelleştiriyor ama her türlü sevginin kıymetini bilmek lazım. Birbirimize daha fazla değer verip, hayatı birlikte güzelleştirelim. Ne dersin? 😉✨
Hayat sadece aşk ve sevgiden ibaret değildir bir insan sevilince de mutlu olabilir sağlıklı olunca da, Hayat, insanların farklı deneyimleri, ilişkileri ve başarılarıyla dolu bir yolculuktur. Sevinci yaşamak, bu deneyimlerin bir parçasıdır ve yaşamın değerini artırabilir. Ancak hayat sadece sevinçli anlardan ibaret değildir; zorluklarla başa çıkmak, öğrenmek ve büyümek de önemlidir.
Yani sevgi karşılıklı olması gerekiyor. Hayatı güzelleştiren şey para. Denk geldiğim videolarda bazı sevgililer bir sürü hediye alıyor bunu paylaşıyorlar. Tek göze çarpan varlıklı bir sevgili ve aldığı hediyeler.