Sizi dünyaya bağlayan bağlar gerek.
Güçlü bağlar..

Sizi dünyaya bağlayan bağlar gerek.
Güçlü bağlar..

İmanım çünkü düşünüyorum, ne yaparsam yapayım hangi günahı işlersem işleyim sanki Rabbim beni kendine çağırıyor. Ve şuna inanıyorum hani derler ya Allah sevdiği kulunu istermiş yanında bana da bu feyiz oluyor sanırım ama temizlendim artık ibadetlerimi eksiksiz yerine getirmeye çabalıyorum
en başta ailem annem babam kardeşim sonra hedeflerim hayallerim gökyüzü gün batımları yıldızlar deniz okyanus çiçekler hayvanlar annelik duygusunu tatmak beni karşılıksız koşulsuz seven bi şeyi dünyaya getirmek gelecekteki çocuklarımı ailemin huzurunu sağlamak mutlu etmek hep birlikte mutlu olmak bunlar beni hayata bağlıyo en dibe de düşsem bazen asla intihar etmeyi düşünmüyorum soruyu yanlış mı anladım bilmiyorum
Hayat boy sahip olabileceğim en değerli şey sevgidir yani sevilmek tabi ki de.. bir kadının kalbinde yer edinmek ve onun değerini sevgisini kazanabilmek.. çünkü ömür boyu sevgi ve huzur insana mutluluk getirir.. birde kızım olsaydı aynı şekilde en değerli varlığım olurdu.. eğer insan yalnızsa o zaman da en değerli varlığı bence kendisine olan sevgisi olurdu... bende şu an kendime değer veriyorum.
Samimiyet, sevgi benzeri duygular hisler
Cevap
16Cevap
Ailem hayatım boyunca sahip olacağım en güzel şey
İnanıyorum ki senin için de öyledir ve her zaman öyle kalacak tek ve en değerli bağımız ailemizdir. Sahip olduğumuz en güzel bağ.. Hiç bitmesin :)
Annem ❤️
Dürüst oluşum.
Bana verilen değeri kötüye kullanmayı hiçbir zaman kullanmayıp ONURLU oluşum.
Bir de ileride evlenince çocuğum olur.
Evcil hayvanım kedim. En değerli varlığım. Ölen kedim de öyle. İkisi benim için bu hayattaki yoldaş, hayatımın anlamı. Onları çok seviyorum.
Kalbim. Sevdiğim her şey içinde saklı zaten
Kalp, ciğer, beyin. Özellikle beyin, çok önemli
G*tüm. Evet evet yanlış okumadınız g*tüm. Bendeki popiş kimsede yok. Cesaretim yani snsjjsj
evladım olacak sanırım
Sağlıklı bı hayat, kendinden emin Seksi bı kadın
Es aile plmali
Allah'ım, ve karakterim.
Sahip olduğum erdemler
Şeref ve haysiyet
Kendim
Sağlıklı biri olmak
Sevgi
Sağlık.
Kaderim.
Ailem.