Kişilik & Karakter Hayatta sahip olduğunuz en değerli şey nedir? u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Hayatta sahip olduğunuz en değerli şey nedir? Olmazsa olmasınız nedir? Hayatta sahip olduğunuz en değerli şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Tek olmazsa olmazım oğlum ve benim Umut'um en değerlim.. 1 0 Yorumla
кая_кüяеsi Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 730 cevap paylaştı. Kendim. Ben olmasam bu hayat çekilmez 😀 1 1 Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl Akabinde sevdiğim kişiler. Onlar olmasa da çekilmez 😔 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hayallerim. 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Sevdiklerim, saydıklarım, başıma taç yaptıklarım. 1 0 Yorumla
Giraybayhan1 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl sanırım hiç bir şey eşya olarak bilgisayarım olabilir ama insan olarak maalesef yok 1 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı. Damarlarımda dolaşan kan. 1 0 Yorumla
tekinaymelisa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 101% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 377 cevap paylaştı. Sahip olduğum hiçbir şey yok. 2 3 Yorumla tradermathh +1 yıl @tekinaymelisa sağlıgın? Yorumla tekinaymelisa +1 yıl Fiziksel olarak sağlığım var fakat akli olarak pek yok. Ciddi bir kişilik bozukluğu ile mücadele ettim bu yaşıma kadar. Anksiyete krizleri intihara teşebbüs ettiren depresyonlar da cabasıydı. Bu yüzden sağlığa da sahip değilim. Yorumla tradermathh +1 yıl Mücadelen devam ediyormu Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Bir şeylerin ilerde güzel olma ihtimali 1 0 Yorumla
Bıktımmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı. Ailem 1 0 Yorumla
Matmazel58 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 548 cevap paylaştı. Oğlum🥹 1 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kedilerim ve köpeğim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tek olmazsa olmazım oğlum ve benim Umut'um en değerlim..
Kendim. Ben olmasam bu hayat çekilmez 😀
Akabinde sevdiğim kişiler. Onlar olmasa da çekilmez 😔
Hayallerim.
Sevdiklerim, saydıklarım, başıma taç yaptıklarım.
sanırım hiç bir şey eşya olarak bilgisayarım olabilir ama insan olarak maalesef yok
Damarlarımda dolaşan kan.
...
Sahip olduğum hiçbir şey yok.
@tekinaymelisa sağlıgın?
Fiziksel olarak sağlığım var fakat akli olarak pek yok. Ciddi bir kişilik bozukluğu ile mücadele ettim bu yaşıma kadar. Anksiyete krizleri intihara teşebbüs ettiren depresyonlar da cabasıydı. Bu yüzden sağlığa da sahip değilim.
Mücadelen devam ediyormu
Bir şeylerin ilerde güzel olma ihtimali
Hiçbiseyim yok
Ailem
Oğlum🥹
Umut ✨
Babamdır
Kedilerim ve köpeğim
Özüm ☺️
Hayatım