Kişilik & Karakter Sahip olduğunuz en değerli şey nedir hayatınızda? Pistantrofibi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Herkesin vardir sahib olduğu değerli şeyler. Ister eşya ister canlı farketmez Benim bu hayatta sahip olduğum en değerli şey Annem. Sahip olduğunuz en değerli şey nedir hayatınızda? Cevapla Nedir Soruları Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Tabi ki de kendime olan sevgim ve değerim. yani kendimi seviyorum bu hayatta kendim için yaşıyorum mutluluğum için. 0 0 Yorumla
gulistan42gul Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Benimde oğlum endegerlim annem babam. Kardeşlerim esim rabbim uzun ömürler versin annenizede saglikla insalalh☺️ 0 1 Yorumla Pistantrofibi +1 yıl Allah başınızdan hiçbirini eksik etmesin 🥰 Yorumla
leylaelkelo Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Sağlığım evet ama sevgilim en değerli varlığım 🌏'm 0 1 Yorumla Pistantrofibi +1 yıl Sevgilinmi? Bence ondan daha değerli şeyler var Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sağlıgim 0 3 Yorumla Pistantrofibi +1 yıl Evet bu da önemli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok önemli o olmadan hiç bir şey olmuyor Yorumla Pistantrofibi +1 yıl Aynen katılıyorum :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tabi ki de kendime olan sevgim ve değerim. yani kendimi seviyorum bu hayatta kendim için yaşıyorum mutluluğum için.
Benimde oğlum endegerlim annem babam. Kardeşlerim esim rabbim uzun ömürler versin annenizede saglikla insalalh☺️
Allah başınızdan hiçbirini eksik etmesin 🥰
Sağlığım evet ama sevgilim en değerli varlığım 🌏'm
Sevgilinmi? Bence ondan daha değerli şeyler var
Sağlıgim
Evet bu da önemli
Çok önemli o olmadan hiç bir şey olmuyor
Aynen katılıyorum :)