6 Şubat depremi desem yeterli olur galiba 😪🥲 görsele katılıyorum..

6 Şubat depremi desem yeterli olur galiba 😪🥲 görsele katılıyorum..
2023 yılını maalesef kötü özetlerim aslında benim için diğer yıllardan farkı yoktu yani bu yılda diğer yllar gibi kötü geçti. ama bu yıl özellikle de deprem olması nedeniyle daha da kötü bir yıldı bizim için ve ülke için.. dünya da da gerçi kötü şeyler oldu mesela rusya ukrayna savaşı ya da ekonomik çöküş gibi şeyler.. ama benim zaten bir beklentim yok yeni yıllardan.. isterse 2030 olsun ben artık iyi şeyler beklemek yerine anı yaşıyorum sadece...
Deprem ve annemin pazar alışverişi kazası dışında bomba gibi bir yıl diyebilirim. Deprem bizi bayağı üzdü; ama depremden 3 gün önce annemin pazarda alışverişteyken düşüp kaza geçirmesi beni daha da üzdü. 1 ay sadece hafta sonları evden hiç çıkamadım. Annemin durumu iyiye giderken, depremden yaklaşık 1 ay sonra yeni birisiyle tanışma sürecim oldu. Yeni bir kız arkadaşla tanıştıktan sonra, o arkadaşımla bol bol gezip tozar olduk. Sevgili değiliz; ama çok iyi iki arkadaşız.
cumhuriyetin 100. yılında cumhuriyetin kurucusu olan CHP adlı parti kendi seçmenini kandırıp, sandıklara da kasten sahip çıkmadığı gibi, en kazanamayacak adayı kazanacakmış gibi pompalayıp Türk Milletine dayattı ve laikliği-ekonomik bağımsızlığımızı-sınır güvenliğimizi riske attı.
Deprem felaketi ve ekonomik kriz bizi hem duygusal hem maddi hem manevi anlamda gerçekten hem üzdü hem zorladı açıkçası geçen yillarimizi mumla arattırdı diyebilirim
Cevap
45Cevap
2023 gerçekten çok acı bir yıl. Maraş Depremi 50 bin canımızı bizden aldı. Allah o insanlarımızı rahmet eylesin.
Son 3 yılda ülkenin başına gelmeyen kalmadı. Virüs, çığ, seller, yangınlar, depremler, bombalı saldırı
Lanetlenmiş gibiyiz
Kesinlikle deprem. Ve ardından gelen ekonomik sorunlar iç piyasa da paranın dönmemesi çoğu sektörün kesat gitmesi… zor bir sene oldu hem maddi hem manevi
Deprem desen deprem
seçim desen seçim
başka çok şey de oldu
bu senenin benim için mutlu edici, güzel olan şeylerin sayısı 1-2 yi geçmez
Maalesef görsele katılıyorum. Hem deprem, hem ülkedeki ekonomik sorunlar hem özel hem de 25 yıllık iş hayatımda hiç bu kadar zorlayan bir yıl yaşamamıştım.
eşimi kaybettim çok kötü bir yıldı benim için
Deprem
Ekonomik sıkıntılar
Seçim
Garip absürt durumlar
Hevessizlik mutsuzluk
Pandemi bitimi ve zam yağmurları eşliğinde halkı bezdiren demokrasinin temellerinin oyuldugu ülkenin en kotü yılı
Bir çok olumsuz olay yaşadım. Önce Ülkemizde yaşanan deprem felaketi. Sonrada benim için en zor olan kayıp...
Yeni yıldan hep kötü şeyler olmasını diliyorum zaten hep öyle oluyor hiç hayırlı bir yıl olmasın olursa gavura olsun ama bize olmasın sakıncalı bir durum zaten ülkemiz de.
Berbat bir sene tabii 2019-2022 yolları en kötü yıldı 2023 biraz daha iyi ama yine de berbat
Tüm kotü yılları unutturan bi yıl bence bundan önceki ve sonraki kötü yıllar arasında zirve bu yıl
Her yıl yeni bir umutla girdiğimiz yeni sene hüsranla sonuçlanıyor
Sanırım kötü bir yıldı inşallah daha kötü yıllar olmaz hayatimizda
kızlar soruyor …. Hiç bu kadar saçmalık görmemiştim…. Kaybolmamış … savrulmamıştım….
Net biriyiken …. Bulurlanmamıştım
dmdkeo
Her şeyin alt üst olduğu bi sene kesinlikle 😕
Bu yıl ki doğum günümü unutamıyorum 6 Şubat ..
B*k gibi ölesiye kadar böyle sürecek galiba olsekte kurtulsak
Benim kötü bir seneydi üzüldüm sevindim karışık duygular içinde oldum..
Deccal’in doğum günü desem çok olmaz öyle boktan bir yıl
2021 2022 2023 birbirinden değişik zorlu ve benim en çok üzüldüğüm yıllar
En depresif olduğum yıllardan olabilir bu yıllı hiç yaşamasaydım keşke
buluşmaya gelmezsen böyle depresif olursun zaten.
Xdfcgcfg bi kere gelicek olan sensin
yahu sen bi şey yazıyorsun ona cevap veriyorum sonra bi daha o gönderiye yorum yapmıyorsun ki :D
2022'deki yıkılmalarımı ufak ufak topluyorum, böyle bir sene oldu.
Sevgilim vardı evlenmek istedim olmadı güzel bir isim vardı onuda bırakmak zorunda kaldım şu an çok uclardayim artık işten ciktigim tarihte 6 Şubat 'tı
Bencillerin ve yalancıların dünyası 2023 yılı.
Iyi dusunmek lazim henüz virus yok ama hersey ateş pahası
Deprem bitirdi. İyi şeyleri unuttum...
Bu kadar yeter sizleri üzmek istemem..
Pandemiden beri her sene aynı geçiyor. Geldik 30'a dayandık, 20'li yaşlar bomboş geçti gitti
Selamünaleyküm nasılsın iyi misin rahat mısın ben Megane 2
Daha dur yıl bitmedi bı ne acele
Kırık
Daha fazla insanı kaybettiğimiz bir yıldı
Tam bir elaketler silsilesi yılıydı
Ali koc ilk kupayi gordu
Deprem, seçim...
2024'de düzelicez inşko
özetleyemem bile öyle
anlatılacak birsey yok boktan
son 3 yıl aşırı berbat geçiyor
Kimi güldük , kimi ağladık