Evettt bu yılda bitiyor. Kâh güldük kâh üzüldük. Ama başımıza da gelmedik kalmadı gibi. Siz bu yılı tek kelimeyle nasıl özetlersiniz?🤔
Benim yılım tam bir yıkıktı🤷🏼♀️🫠

Evettt bu yılda bitiyor. Kâh güldük kâh üzüldük. Ama başımıza da gelmedik kalmadı gibi. Siz bu yılı tek kelimeyle nasıl özetlersiniz?🤔
Benim yılım tam bir yıkıktı🤷🏼♀️🫠

neden bilmiyorum ama her yıl bu yıl benim yılım olacak diye giriyorum 1 ocak dogum günüm her yeni yaşıma girdiğimde bunu diyorum ama tam tersi daha da geri gidiyorum sorumsuz bir tembelmiyim yoksa cidden cabalıyorumdamı olmuyor bunuda anlayamıyorum 1 ocak 2024de 25. yaşıma adım atıcam çocukluğum tamamen bitti artık yetişkin bir insanım sorumluluklarım eskisinden daha fazla ki bu yaştan sonra yapılan hataların artık telafisi olmuyor
Şu 3 yildir hersey kotu artık diyorum herkes iman etse zina olmasa kimse yanlış anlamasın kul azmadıkça hak bela yazmasa günah az işlense ortalık duzelir bu 2020 de salginla tanıştık Corona virüs diğer adıyla covid19 2 yıl oyle çektik 2021 yılında enflasyonla ekonomik sıkıntılar yani hala daha devam ediyor 2022 de mi geldi bilmiyorum ama 2022 de ise deprem oldu biliyorsunuz hemde ülkemizde insan şaşırıyor nede olsa. Adıyaman Kahramanmaraş 7 şehir deprem oldü 2023 te olmuştu galiba unuttum ama yani herkes dört dörtlük olamaz ama ben o 2018 2019 yıllarını özledim yani inşallah allahin izniyle 2024 te mutlu sağlıklı huzurlu geçiririz ve yeni yılda imanlar çoğalır bakıyorum ben herkes kendisine düşman oldu gibi kendi gölgesiyle kavga edecek insanlar bu iman yükselir se her şey duzelir
Oldukça güzel, aksiyonlu ve eğlenceli bir yıldı.
Gerçekleştirmek istediğim hedeflerden yalnızca birkaç tanesini gerçekleştirebildim, önümüzdeki yıl tamamını gerçekleştirmeye çalışacağım.
Hayal kırıklığı ikizim, biliyosun
Işıl ışıl hem deeee 🥰🤍💅
Cevap
30Cevap
Benim için sıkıcı ve boş bir yıl oldu
Herkesin aynı galiba
Dunya ve insanlik adina koskocaman kara bir lekeyle anımsayacağım bir sene oldu. Katliam olurken dünyadaki bu ölüm sessizliği.
Maalesef..
Ben mi 2O23 yılına girdim 2023 yılımı bana girdi bilmiyorum 😂 öyle bir şey işte 😂 bıhtığh yaaa bir degisiklik olsun hayatımızda 😂
Gülüyoruz ağlanacak halimize işte 😂
Hayallerim tamamen toz duman oldu diyebilirim 😸 no problema Allah bizimle beraberdir umarım.
Kötü bir sene oldu. Genel anlamda deprem, savaş, ekonomik güçlükler vardı. Özelde de çok olumlu geçmedi. Umarım önümüzdeki sene daha iyi olur
2023 yılı benim için kötü bir yıl oldu ne güldürdü nede olumlu bir hava kattı olumsuzluklar ile geçti
Öyle valla yapacak bişey yok
Karmakarışık bir yıldı, beklemediğim her şeyi yaşadım.
Teşekkür ederim canim, sen de öyle
İnişli çıkışlı, yaşamadığım iyi veya kötü birçok duyguyu yaşadım.
Yeni bir evreye geçişin yılı
Garip durumlara düştüm
Deprem ve kaybettiklerimiz dışında iyiydi çok şükür.
Valla 24 ten 23 ü aratmamasını istiyorum Aratırsa hepimiz zıçtık 🤭
Çöp bir yıl doğum günüme buruk girdim şöyle normal bir yıla giremiyorum.
Berbattt hislerim önümüzdeki yılında böyle olacağı yönünde...
tek kelime demişşin. boşluk
İyi iyi şükür diyelim
Kocamı bulup evlendigim yil
İnşallah isteyen herkese nasip olsun en güzeli en layigi ile 😍
Yattık kalktık yattık kalktık hoop bitmiş
Ekonomik sıkıntılar yılı diyebilirim. 😊
Berbat. Kanser olan annemi kaybettim.😐
Teşekkür ederim. Bu hayatta hiçbir şeyi kafaya takmamak lazımmış.
Annem takardı kafasında hep işte, beyne atladı kanser en son, kurtaramadık artık.
4. evre kötü huylu metastazlı kanserdi. İlk pankereas sonra karaciğer derken beyne atladı en son. Kafaya takmak ve üzüntü ile stres tetikliyor elbet.
64 yaşında vefat etti. 5 senedir mücadele ettik, yaşasın diye.
32 yaşındayım. Aynen öyle tabii de işte.
Of her gecen ay daha malmisin aptalmisim diyorum bunun 12x ini yasiyorum iste
kayıplarla dolu boş bir yıl
hüzün sadece bu
Boş bon boş boşluk 🕳️
Rabbim bugğnlerşmizi aratmasın inşallah
Ne umduk ne bulduk🥹
Bitkin
Zavadanak
Geçmiş
Bitti mi bilmek mümkünse geçmiştir 😂
Geçirenler mi sağ olsun
asdfghkskaka ben biliyorum mu desem 😅