♾️ Arkadaş ya da dost sandıklarınız oldu mu hayatınız da? mesela çok güvendiğiniz ama aslında bir gün sizi direk silebilecek kişiler.. ya da güveninizi boşa çıkartan arada ki samimiyetin sahte olduğunu fark ettiğiniz kişiler..

♾️ Arkadaş ya da dost sandıklarınız oldu mu hayatınız da? mesela çok güvendiğiniz ama aslında bir gün sizi direk silebilecek kişiler.. ya da güveninizi boşa çıkartan arada ki samimiyetin sahte olduğunu fark ettiğiniz kişiler..

Kaç kez lakin beni kandıran onlar değilmiş, ben kandırmışım kendimi. Gerçek apaçık ortadaymış, onların dost olmadığı, hepsi ortadaymış, onları gözünde büyüten, hiçbir kötülüğü konduramayan benmişim. Beni kullanmalarına, sömürmelerine müsade etmişim, dur yeter artık, haddinizi bilin diyememişim.
"Dostum sanıp aldanmışım meğer.. Sen hiç dostum olmamışsın meğer."
https://www.youtube.com/embed/tm8bfSSnF2AŞarkı hislerimi tercüman etmiş. Ben de artık ağlamıyorum ihanet edenlere, onlar ağlasın beni kaybettiğine.
Seni senden çok düşünüyorum dediği vakit nasıl da inanmışım, inanmak istemişim, sürekli kuyumu kazıyordu halbuki, bana bir güzellik gelmesine dayanamıyordu, mutlu görmek istemiyordu beni, kaç kez sapladı yüreğime hançer sapladı, keyifle kırdı beni, keyif duydu bundan, herkesi bana düşman etti, meğer onlar da dostum değilmiş. Halbuki kaç kez kazıklar attılar bana hepsi de, neden görmekte bu denli geç kalmışım, neden kendim dışında herkesi iyi sanmışım, onlar birbirinin dahi dostu değilmiş, hepsinin de birbirinin hayatında olma, kalma amacı farklıydı.
Ben hiçbirine hakkımı helal etmiyorum, en çok da hepsinin başını çeken o yılana, şeytana. Asıl o kötü o. Her şeye rağmen o yılanı tanıdığım için pişman değilim, bana çok şey kattı ve bana yaptığı kötülüklerle kendi kader çarkını da ördü ilmek ilmek. Bana yaptığı kötülükler çıktı karşısına, ağır bedeller ödedi ve beni de bulamadı yanında, kafa yeme raddelerine geldi, gebersin. Yokluğum, onu terketmem ona feci koydu biliyorum ve onun sayesinde beni haketmeyen hiçkimse beni bulamıyor, çünkü o şeytan bana bunu öğretti.
İnsanın hayatta kolay oyuna gelmemesi için öncesinde aileden, arkadaştan, dosttan, iş arkadaşından, sevgiliden mutlaka aldığı vazgeçilmez derslerden biridir, her türlü ihanet. Dostum Putin' in de çok güzel belirttiği gibi;"ihaneti affetmem😎".
Teşekkür ederim 😎🍀
Rica ederim 😎🍀
Elbette. Ne acı ama dost dediğin insanların arkasında her zaman bir bıçak saklı gibi fırsatı olunca saplamaya çalışıyor. Düşmanlarından korkma dost görünenlerden kork demişler. Onların eline de fazla koz vermemek gerek
Çok doğru söz bence de.. değerini bilmeyenler kaybeder boş ver abla 😊
İnsanlar böyle Barış, menfaat ilişkileri falan filan. Hala umudunu kaybetmeyen sen ben gibi insanlar, “acaba insan olabilir mi bu?” Şans verme isteği vs. Değer vermeyen kaybeder orada kesinlikle haklısın. Yalnız kalmaya mahkumlar. Yapacak bir şey yok
Çok haklısın. hepsi çıkar için sahte arkadaşlık kuruyor.. hala inancım var belki de gerçekten güvenilir insanlar vardır diye ama sonuç aynı çıkıyor abla..
Olsun bizler öyle olmayalım 🥳🙏
Kesinlikle 🥳🙏🤗
Evet bu duyguyu çok kez yaşadım. Ama olsun sayelerinde bir sonraki seferler için daha çok tecrübeli oldum..
Rica ederim 🦋
Cevap
11Cevap
Birini gerçekten dost mamasını da görmedim çünkü o kadar değerli bi insan yok, fakat arkadaşım dediğim insanlar yanıltı ve hepsinde teşekkür ederim hayatımda bir an önce defolup gittikleri için hiç gerek yoktu hiç birine.
Evet, bu yüzden artık kimseye tam anlamıyla güvenmiyorum. Herkes sadece kendi çıkarlarını düşünüyor ve bu yüzden birileriyle arkadaşlık ediyor sanırım.
Maalesef oldu. Ama ben de onlara karşı o saatten sonra hiçbir sempati veya dostluk besleyemedim. Benim için de bitti. Nokta.
Okul yıllarında kamyon dolusu sahte dostum vardı.
Dost denilen kavram eskilerde kalmıştı şimdi yok öyle birileri.
Sandığım oldu evet. Ben silmek zorunda kaldım.
En çok da onlar yanılttı zaten bu hayatta beni vesselam 😒
Yanılttı çok kez. Bu devirde kimseye güven olmuyor.
Evet yanılttılar ama onlara kalsa arkadaşlık edeceklerdi ben sildim hepsini
Arkadaşlıkta devam
hıhı en kötü günümde yardım etmek yerine kendin uğraş dediler
evet özelllikle bu eşimin ölüm sürecinde çok yanılttılar
o zaman bunu bır şarkıyla taçlandıralım
https://www.youtube.com/embed/1oHqVEWVkAQEvet yanılttı ömrüm boyunca da olanları unutabileceğimi sanmam bir dost değil ablam gibiydi benim için kardeşten farksızdı gözümde hayatımın kazığını yedim oh afiyet olsun bana
Ohoo olmazmi lavuklar
Evet yanılttı
Yanıltan bir kaç kişi oldu evet
Her zaman!
Yanılttı. Yılan çıktı.
Yanıltmayan kalmadı desem..
Çok urediler bu aralar kanını s... lerim
Evet
Bir kaç kere yedim dost kazığı
Güvenimi boşa çıkartan kişiler fazlasıyla oldu
Yanılttı dost yoktur
evet oldu