♾️ Zekanızı en çok hangi konuya veya hangi konulara harcıyorsunuz, mesela özellikle yoğunlaştığınız kendinizi geliştirdiğiniz bir konu veya alan var mı.

♾️ Zekanızı en çok hangi konuya veya hangi konulara harcıyorsunuz, mesela özellikle yoğunlaştığınız kendinizi geliştirdiğiniz bir konu veya alan var mı.

Hayatta her zaman başkalarından faklı noktaları görmeye çalıştım sapmasını olmadım genelde çözüm odaklı davranırım ikili ilişkilerim samimiyet üzerine kurarım istemediğim sevmediğim şeyi açıl yüreklilikle söylerim kimseden çekinmem başkaları yapıyor diye bir şeyi yapmam herkes bira içiyorsa ben rakı içerim yeni insanlar tanışmayı severim kendimi çok sever değer veririm hatalar yaparım ve bundan kendime ders çıkarırım eleştirilere açığım samimi içten olanlarına….. Hayatımın her aşamasında zekamı kullanırım.
Ya Barış Efe. Benim zekam vardı ama elimin altında 4,5 yıl öncesine kadar o zekayı işletebilecek bir kadro, tesis, alet/ekipman yoktu.
KS sağolsun. Beni 30 yaşına kadar ne ana babam, ne ablam, ne öğretmenlerim, ne komutanlarım, ne de patronlarım adam edemedi. Son 4,5 yılda bana KS'nin, KS'de senin gibi kıymetli fenomenler ile kaliteli görüş ve önerileri olan aydınların bana kazandırdığı kimliği, karakteri, ahlakı, önceki 30 yılda bana hiç kimse kazandıramadı.
Kısacası; 30 yaşına kadar kendimden büyüklerin bilerek/bilmeyerek hep küçülttügü, küçük düşürdüğü, dağıttığı, yıkıp yok ettiği Fikret'i son 4,5 yılda kendimden yaşça çok çok küçük insanlar, iyi polis/kötü polis diyalektiği içinde toparladınız, büyüttünüz, yeniden inşa ve ihya ettiniz, insan ettiniz, adam ettiniz
Hepinize saygılar sevgiler, teşekkürler KS ailesi.
FİKRET DOĞAN.
https://www.youtube.com/embed/6ywcf07KQZAİnsan psikolijisi; mesela sürekli tırnak kemiren insanlar, sigara içerken duruş şekilleri yani modları, bebeklerin emziğinden kopamadığı gibi alkoliklerin alkol ile kendilerini avuttuğu saçma sapan sağlìksız gidişata, vs...
Zekamı kullanmam gereken tek şey işim. İnsanlara aptal olan lazım :D anlamıyorlar çünkü onların seviyesine inmek lazım yoksa iletişim kurmak zor djjd
Teşekkür ederim yavru ceylan 😅🥳
Rica ederim abla ne güzel diyorsun öyle 🥳 😅
😅 tabii ki
Cevap
10Cevap
Genel olarak her konuda kullanıyorum gadası
KS da milletin derdine çözüm oluşturmak için kullanıyorum bu sayede daha çok hayat tecrübesi ediniyorum ve aynı sorunla karşılaşırsam çözümünü uygulayacağımı biliyorum.
Bu sıralar zekâmı en çok başarılı olmak için, ders çalışırken kullanıyorum çünkü sınava hazırlanıyorum..
Ezber için çok kullandım diyebilirim :) çok ezber yaptım. Hala da yapmam gerekiyor fakat kafamı toparlayamıyorum.
Zekâ bence en mahrem konudur. Bu konudan bahsetmek istemiyorum😎.
İçinde bulunmuş olduğum her konu için kullanırım sonuna kadar 😇😈
Dini şeyler ve ya askeri konularda seviyorum kullanmayı
Türkiyenin tüm sistemi eğitim ekonomi vs. İstet istemez
Bi çok şeye ama şu an için önceliğim öfke kontrolüm yok. Onu nası çözeceğimi bilmiyorum
Toplumsal olaylar için
Insan arasiniliskilerde, geleceği yorumlamada tabi aşk varsa zeka ortadan kalkiy6grkecek melecek hikaye oluyor, işte, araba kullanirken
Pratik çözümler ićin..
Kariyer gelişim kişisel gelişime.
Gizli sır xd
İyi şeyler için ve taktik belirlemek için
İnsanlara yardımcı olmak için
İşlerim için. Halledilmesi gereken çok işim var.
Ders
Hayat icin
Dine yatkınım
Spiretuel seyler
Felsefe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?