Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.
Hazırcevaplk hızlı öğrenme Zeki insanlar yanlarndaki insanlara sürekli bir şey katmak isterler bilgi sunarlar hikaye paylasirlar hayatlarndan aktarm yaparlar filan Hayal güçlerini hiç kaybetmezler
Tam tersi de var , sen içini döküp birşeyler anlatıyorsun dinlemeyi bırakıyor, seni hafife almaya başlıyor, buna ne konuştu yaaa diye , karşıya birşeyler katmak istiyorsun , farklı algılıyor, sonra anlatmaktan soğuyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence davranışları
Hazırcevaplk hızlı öğrenme
Zeki insanlar yanlarndaki insanlara sürekli bir şey katmak isterler bilgi sunarlar hikaye paylasirlar hayatlarndan aktarm yaparlar filan
Hayal güçlerini hiç kaybetmezler
Doğru 👍
Cidden bazı insanlara boş yapma diyorz çünkü boş yaptığının boş sorularının farkında bile degl sadece kafa ütülüyorlar
Tam tersi de var , sen içini döküp birşeyler anlatıyorsun dinlemeyi bırakıyor, seni hafife almaya başlıyor, buna ne konuştu yaaa diye , karşıya birşeyler katmak istiyorsun , farklı algılıyor, sonra anlatmaktan soğuyorsun
Cunku empati yetenekleri yok
Sanırım ve ön yargı , karşı cinsse sohbet etme istekliyse acaba bana mı yürüyor , hemen de bana yürüdü gibi kaliplar , amaan işte neler neler
Salla gitsn
karşıdakini dinleyip mantıklı sorular ve cevaplar ince detaylar belli eder
Arkadaşları olabilir
Sorulara verdiği cevaplardan anlaşılır
Evet bu da çok doğru, soru sorabilen ve iyi cevap verebilen
Evet
İnsanı nasıl tanımlarsın?
2 yüzlü
Bu sıfat 😃
Ben özet geçtim
👍☺️
Espri tarzı.
Kötü espri yapan zeki insanlar da var kanki ☺️
Her zeki insan belki iyi espri yapmaz ama iyi espri yapan kişi zekidir.
Mantıklı lan 😄👍 sevdim bunu
Buradan benim de zeki biri olduğumu anlayabilirsin.😀
Kanki estağfurullah, test etmiyorum ki kimseyi ne haddime sadece soru sordum ☺️
Üslup.