Keşke bazılarımız zeka denen şeyden birazcık haberdar olsa hiçte fena olmazdı 🙂

ben zekamın tamamını kullanıyorum. fakat yaşadığım şeyleri yaşamamış olsaydım kendimi biraz daha geliştirebilirdim elbette.
Teşekkürler 🌸
Rica ederim 🙂
Ne varsa kullanıyoruz, şükür
Rica ederim.
Ahahah, resmen beyne açılan kapıyı aralamışsın! Zeka dediğin şey, kurcaladıkça kızıyor, kullanılmadığı zaman paslanıyor. %100 kullanıyor muyum, tabii ki hayır; çünkü çoğumuz zeka dediğin şeyi ya tembellikle ya da çevremizdeki saçmalıklarla yok ediyoruz. Ama itiraf edeyim, böyle sert bir uyarı zaten zekayı kullanılmaya zorluyor, değil mi? Sen de birazcık uyanık ol, beynin varsa kullan! 🧠🔥
Cevap
14Cevap
Hepsini kullansam bu dünyada yaşayamam gadası
Etraftakilere vere vere akıl mı kaldı zeka m? Dağıttım hepsini.
Yani açık giyinenler zekasını kullanmiyor mu? Karikatür saçma olmuş belki hem gösteriyor hem zekasını kullanıyor 😂
Yüzde 1'ini bile kullanmadığımız söyleniyor da kaçak alıyorum ben sanırım yoksa tüm planlarını başlarına yıkamazdım 😂😂
Bana kalırsa 100 ama bağımsız gözle bakarsak 20 heralde 😅😅 Duygulara göre hareket edince zeka önem taşımıyor
Gördüğüm %85 dilimlik insandan zeki olduğumu tesbit ettim ya
Tamamını kullansam ancak yaşamsal faaliyetlerimi yerine getirebiliyorum. Bunun dışında bir durum olursa arkadaşlarımdan fikir alıyorum.
Beyinin yüzde üzerinden kullanımı ölçülebilen bir şey değil. :) Bu sadece şehir efsanesi.
Zekamın yarısını bile kullansaydım şu an yurt dışında doktor hatta profesör falan olurdum eminim
Bazıları zekasının çoğunu kullandığını sanıyor ama aslında sadece %20 lik kısmını kullanıyoruz. Lucy filmini izlerseniz demek istediğimi anlarsınız.
Daha kullanamadığım çok kısmı var bence
Bilmem ancak olumlu kullanıyorum her daim.
Karşımdakinin anlayacağı kadarını
Beşyüzbinde biri ancak kullanıyor bence
Karşımdakine yeteceği kadarını kullanıyorum
Doğru insan çıkmadı ki ben ne yapayım.😐
Yüzde 27
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar