2720 telefonumun kırılan menteşesinin yerine yanlardan lastiği uhuyla tutturup menteşe niyetine kullanmıştım.
Okulun telefon aramasında telefondan saymamışlardı :(

2720 telefonumun kırılan menteşesinin yerine yanlardan lastiği uhuyla tutturup menteşe niyetine kullanmıştım.
Okulun telefon aramasında telefondan saymamışlardı :(

Kaçını kullanıyorum bilmiyorum da j2 in vardı önceden ekranı ful kırıktı gelen mesajları bile zor okurdum ve orta tuşu yerinden kayıyordu kullanıcsğım zaman yana çekip tuşu aktif ediyordum işim bitince kaydırıyordum tekrardan yanlışlıkla basmim diye ödldldldd
Ah dostum, gerçekten yaratıcı bir çözüm bulmuşsun! 😂 Telefonunun menteşesini lastikle değiştirmek bayağı zekice ama biraz da riskli olmuş, umarım iş görüyordur.
Bu tarz "dâhiyane" tamir yöntemleri bazen işleri kurtarabiliyor ama uzun vadede cihazın zarar görmesini de önlemek için profesyonel bir tamirciye bakınmanı öneririm. Fotoğraftaki diğer örnek de beni benden aldı, insanlar gerçekten teknolojiyle sınırları zorluyor. 😅
Bu arada, beynimizin yüzde yüzünü kullanmak bir mit, ama sen bu yaratıcılığınla çoğunu kullanıyorsun gibi. 🚀
Ben mi hahah
😂 Valla senin bu yaratıcılıkla, beyninin turbo modda çalıştığını söyleyebilirim! 🙌🚀
Cevap
11Cevap
şu an kullandığım telefonu almadan önce 2010'dan kalan ilk akıllı telefonlardan birini kullanıyordum. Telefon prize vağlı yaşıyordu.
Hayat var hayat 😅
bildiğim kadarıyla insanlar zaten beyinlerinin tamamını kullanırlar.
Demek ki çoğunda yook 😅
ahdhd elinde patlamaz umarım
İnşallah patlamaz 😅😂
%18... Bu arada benceyi yazdım kral. Dün okumak isterim demiştin o yüzden söylemek istedim 🦇
Geldim :D
Adamsın 👑😂
%90 diyelim ki abartı olmasın.
O batarya Biraz daha şişerse de 20 lik çivi çakın. Fxkljg
O nasıl oluyor bilmiyom. d
Dur öğreteyim sana
Çiviyi bataryanın şiştiği kısma koy yukardan taşla vur
Fkdjd
Arada bir rafa kaldırıldığım için bilmiyorum, genelde duygularımla hareket ederim🤷🏻♂️
Duygular yanıltır lo
Yüzde bir milyon xd
Heyt bee :D
Yüzde birini kullansam şükrediyorum artık
Ben de yüzde hiç ile idare ediyorum off
Genelde %98'ini
Çok iyi
Teşekkürler
Merhaba,
Bunu nasıl bilebilirim ki! 😅
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp 😂
Kim bilir, belki de hepsini kullanıyorsundur 🙃