Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Gece okumak daha keyifli bence. hem stres olmaz hem de insan daha yalnız ve sessiz sakin hisseder kendini, ben eskiden geceleri okurdum masa lambası açık kalırdı yanında da kahve içerdim. ve ayrıca gece kitap okumak uykumu da getirirdi.
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Kitap okuma alışkanlığı edinemedim hala şu yaşımda eğer teknoloji bağımlılığından kurtulup bir şekilde başlasaydım geceleri değilde gündüz tercih ederdim. Akşam olduğu zaman ışığa hiç tahammülüm yok odayı karanlık tutuyorum
Sezsiz olan her dingin vakitte okumak güzel. Yorgun olunmadığında akşam ve gece saatlerinde çok chill vakit oluyor. Ben öğlen okumayı da tercih ediyorum ışıktan dolayı.
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Her zaman değil ama gece sessizliğinde güzel sözsüz ince bir ses eşliğinde offff diyorum. Lezzetli bir yemek yersiniz de bitmesini istemezsiniz yavaş yavaş sindire sindire yemek istersiniz ya. İşte tam böyle.
Çam ağaçlarının altında küçük bir akarsu kenarında yanımda sadece kitabım olsun başka bişey istemem. Her an okuyabilirim okuduğum her an keyiflidir çünkü zaman bulabilmişimdir.