Kişilik & Karakter Sözünüzün kesilmesinden rahatsız olur musunuz? ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Genelde hep keserler alıştım tepki vermiyorum 😀 Evet rahatsız olurum. Hayır çokta önemsemem. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sözünüzün kesilmesinden rahatsız olur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Sinirlenip tepki verdiğim çok olmuştur dangalıklık resmen konuşurken konuşmaya atlanması ve saygısızlıktır 1 0 Yorumla
Dark-black Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Bir iki sefere mahsus tolere ederim. Ancak devamında gıcık olurum ve kırarım.Bu saygı ile ilgili. ''Ulan monolog yapacak olsam kendi kendime konuşurdum. Diyalog yapıyoruz sus ve dinle '' ile mevzuyu kapatırdım. 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Eeevet hemde sürekli Yapıyorsa susarım hiçç konuşmam kendi kendine konuşsun. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl tek kaşım kalkıyor ve şu an konuşmamı bitirmedim yalnız ben diyorum 😀 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Saygısız insanlarla tekrar sohbet etmiyorum, sükûnetimi kesemezler. 1 0 Yorumla
Chasm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben dinlediğim takdirde sözüm kesildiği zaman evet olurum. Sonuçta bir saygısızlık 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet rahatsız olurum. Ve kimsenin de sözünü kesmem. Çünkü sana yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapma. 0 0 Yorumla
ҽυɳσια Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Ziyadesiyle rahatsız olurum. Bu arada doğum günün kutlu olsun kaçırdım biraz ama 0 3 Yorumla ikizterazi +1 yıl 9 ekim😂 Yorumla ҽυɳσια +1 yıl Erken davrandım 🤭 gerçi buradaki tarih öylesineydi dimi Yorumla ikizterazi +1 yıl 😂😂evet Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nefret ederim söz kesen insanlardan djsjsj 1 0 Yorumla
Hemsire_emre Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Eğer sürekli sözümü kesiyorlar onu umursamadan anlatacağımı anlatırım 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Çok rahatsız olurum. Saygısızlıktır çünkü. 1 0 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. O fotodaki canavar ne öyle ya 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Hiç sevmem bu durumuuu 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Rahatsız olmayan için bile rahatsız olurum 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çok rahatsız olurum. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. nefret ederim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sinirlenip tepki verdiğim çok olmuştur dangalıklık resmen konuşurken konuşmaya atlanması ve saygısızlıktır
Bir iki sefere mahsus tolere ederim. Ancak devamında gıcık olurum ve kırarım.
Bu saygı ile ilgili.
''Ulan monolog yapacak olsam kendi kendime konuşurdum. Diyalog yapıyoruz sus ve dinle '' ile mevzuyu kapatırdım.
Eeevet hemde sürekli Yapıyorsa susarım hiçç konuşmam kendi kendine konuşsun.
tek kaşım kalkıyor ve şu an konuşmamı bitirmedim yalnız ben diyorum 😀
Saygısız insanlarla tekrar sohbet etmiyorum, sükûnetimi kesemezler.
Ben dinlediğim takdirde sözüm kesildiği zaman evet olurum. Sonuçta bir saygısızlık
Evet rahatsız olurum. Ve kimsenin de sözünü kesmem. Çünkü sana yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapma.
Ziyadesiyle rahatsız olurum. Bu arada doğum günün kutlu olsun kaçırdım biraz ama
9 ekim😂
Erken davrandım 🤭 gerçi buradaki tarih öylesineydi dimi
😂😂evet
Nefret ederim söz kesen insanlardan djsjsj
Eğer sürekli sözümü kesiyorlar onu umursamadan anlatacağımı anlatırım
Rahatsız olurum ama çok takılmam
İvet rahatsız olurum
Çok rahatsız olurum.
Saygısızlıktır çünkü.
Tum anlatma istegim gider
Evet özgüvenim düşüyor
O fotodaki canavar ne öyle ya