Su gunlerde kendime iskence etmedigim cok az an var nedense. Bugun oldukca hasta hissettim, gecenin bir yarisi uyandim, uzun sure de uyuyamadim. Zor bir gun oldu.
Neyse, bu surede hangi konuda cok iyi oldugumu dusundum. Ben olsam, hangi konuda benden yardim alirdim? Ve bircok konuda gercekten iyi olmadigima karar verdim.
Ornegin arac kullanmak. Zorda kalinca kullaniyorum ama herhalde sadece zorda kalinca kullandigimdan kendimi hicbir zaman tam olarak gelistiremeyecegim. Belki ilerde yakisikli bir soforum olursa ona "Beni suraya gotur" demekte cok iyi olurum.
Derslerim cok iyi degil, okudugum bolumun zorlugundan dolayi hicbir zaman cok iyi olacagimi dusunmuyorum zaten. Ama calisiyorum tabii, alttan dersim de yok.
Dis gorunus, kendime 10/10 vermem. Bazi donemler kendimi cok salıyorum, bazen inanilmaz guzel oluyorum ama neticede, bazen.
Insan iliskileri? Genel olarak sevildigimi dusunuyorum ama sanki insanlarin kafasinda tasarladigi kisiyle uyum saglayamiyorum. Ilk tanistigimizda beni asiri seviyorlar, asiri havali bir kiz oldugumu, benimle konusmaktan keyif aldiklarini soyluyorlar ama sonra geciyor bu his. Erkekler.. c*nsellik haric ilgilerini cekmiyorum bence.
Ama konusmakta iyiyim. Konusmakta ve kendimi ifade etmekte, karsimdaki insanin duymak istedigi cevaplari vermekte cok iyiyim. Bu yuzden birini 5 dakika icinde etkileyebilirim. Turkce konusan biri olursa iyi olur, Ingilizcede o kadar akici degilim. Almanca da gordum ama hic ogrenemedim.
Bir de, annem bana canim kizim diyor. Annemi sevmekte cok iyiyim sanirim.
Sizin en iyi oldugunuz konu nedir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer