Ben çok etkilenen duygusal alıngan ama bir o kadar neşe sacan biriyken
Ablam narsist biri güçlü...
Ablam narsist biri güçlü...
Aynı ailede yetişen kardeşler arasındaki farklılıklar, birçok karmaşık faktörün birleşimi sonucu ortaya çıkar. Kardeşler aynı aileden gelseler bile, genetik olarak birbirlerinden farklı olabilirler. Ebeveynlerin farklı genetik mirası, kardeşlerin fiziksel ve zihinsel özelliklerinde farklılıklara yol açabilir. Kardeşlerin doğum sırası, onların kişiliklerini ve davranışlarını etkileyebilir. İlk doğan, son doğan veya ortanca olmanın getirdiği roller ve sorumluluklar, kardeşler arasındaki farklılıkları şekillendirebilir. Ebeveynler, farklı eğitim ve ilgi gösterebilirler. Bu, kardeşlerin yetişme tarzlarını ve değerlerini etkileyebilir. Kardeşler, farklı arkadaş gruplarına sahip olabilirler. Arkadaşlar, kişisel gelişim üzerinde büyük bir etkiye sahip olabilirler ve bu da kardeşlerin birbirinden farklı olmalarına neden olabilir.
Cevap
1Cevap
Bence ben abim duygusalız safız sabırlıyız sinirliyiz birbirimizi anlarız dürüst insanlarız iyi insanlarız
Herkesin huyları bir olmadığı gibi kardeşlerin de huyları bir olmuyor doğal olarak
Her ailede 1 kişi aile tabuları ters buyur ailenin aldığı sacma kuralları sorgular
Çünkü anne baba ikisine farklı davranır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?