Selâmlar!!
Sizi memnun etmek kolay mıdır...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Sizi memnun etmek kolay mıdır...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Hayatım boyunca her zaman küçük şeyler beni tatmin etmişti hiçbir zaman öyle aman aman büyük beklentilerim olmadı hayatta o yüzden de her zaman memnuniyet duyarım.
Günaydın, beni memnun etmesine gerek duymuyorum kimsenin. zaten bir insan beni mutlu ya da memnun etmek istiyorsa bunu içinden geldiği için beni sevdiği bana değer verdiği için yapmasını isterdim ve sadece beni sevmesi değer vermesi bile yeterli olur zaten insanlardan başka bir şey beklemem. dürüst olsunlar gerçek arkadaş dostluk bilsinler yeterli olur benim için..
Evet de... Küçük şeylerle mutlu olabilen insanlardan her şey esirgenir... Aileden ultra zengin eşinizin size doğum gününüzde ikinci el cep telefonu aldığını, sizin de şımarıklık, açgözlülük etmemek için, kanaatkar davranmak için "bana bunu mu layık görüyorsun" demediğinizi düşünün. Yaşadım ben bunu...
Kimin sorduğuna bağlı. Bunu soran hayvanlarsa evet çok kolay. Görmem bile mutlu olmam için yeterli. Lakin soran insansa sessizce uzaklaşırım. İnsanlar sadece zarar veriyor, huzuru veren Allah ve sessiz kulları.
Cevap
37Cevap
Hayır çok çabuk memnun olabilen biri değilim. Zor biriyim bu konuda 😅
Tanıştığımıza memnun oldum derim memnun olmuş olurum xd
Kolaydır çünkü abes şeylerle işim olmaz
Küçük bir jestten bile memnun olabilirim, kolaydır 😃
Bazen hiç memnun olamıyorum kindar oluyorum bazende en küçük şeyden her şeyi unutan merhametli affedebilen küçük bir jestten bile çocuk gibi mutlu olan etkilenen birisi gurursuz birsi oluyorum sanırım kişiye ve duruma olan zaafımla alakalı
Evet, hiç yüksek yerlerde gözüm olmadi elindekileri güzelleştirmeye ve yetinmeyi bildim.. bulursam bir şarkı günlerce dinlerim denk gelirse dizi bitirmeden uyumam.. öyle büyük şeylere gerek yok
Kolay kolay memnun olamıyorum.. Çok çalışması lazım.. Tabi bir de istemem lazım..
Beni memnun etmek kolay değildir seçici bir insanım ve bundan nefret ediyorum ama yapıcak birşeyimde yok
Ben, küçük şeylerden mutlu olabilen biriyim. Sadece istediğim samimiyet. O da yalandan yere olmayacak samimiyet. Onu hissetmezsem de benden huysuzu olmaz.
Değil
Ben padişah kral kraliçe değilim
Kimse mükemmel değil
Bende mükemmel değilim
Sadece insanoğlu olarak doyumsuz varlıklarız
Doymuyoruz
Kişilere çok umut bağlamam. O yüzden benim için şekilden şekle girmelerine gerek yok. Özünde kim nasılsa öyle kalsın. Memnun olan o şekilde olsun.
Bıraksalar kendi başıma mutlu olacağım.
Olay öyle bir hal alıyor ki, dünyayı serseler memnun olmuyorum.
Kolay ya, biri benim için bir şey yapıyorsa değer veririm buna. Sonuçta kimse kimse için bir şey yapmak zorunda değil..
Eskiden memnun olurdum ama değmezmiş basit kolay gibi biri göründüm değeri bilinmedi şimdi zor biraz memnun etmek beni
Ben beni üzmeyen Allah'ın her kulundan memnunum
Benim memnuniyetim Allah'ın memnuniyeti önemli
Önemli olan sizin Allah'ı razı etmeniz
Memnun etmek isteyenin kim olduguna bağlı cok sevdigim birisi ise kolay memnun olurum sevmedigim birisi dunyayi onume serse nafile
Sen bana sınırsız internet şarj ve su imkanı sun ben her türlü memnun olurum
Aslında kolay ama önyargılı olunca insanlar işte kendini anlatamıyosun bile🤣
Evet ufak tefek şeylerden mutlu olabilen bir insanım 😌🫶🏻
Evett, memnuniyetsiz bir insan değilim ufak şeylere mutlu olurum
Sadece değer, kıymet verdiğim için birisi için kolay olur...
Sevdiğim insanlar bakımından kolay ama diğer türlü değil.
Küçük şeylerden mutlu olmak kadar güzel bir şey yok.
Ruh halime bağlı:) bazen inat biri olabiliyorum
Çok kolay fazla bir beklentim olmaz
Bazen evet bazen hayır
Evet kolaydır
Çok kolay aslında mutlu etmesini bilene
Evet, sadece bir tavuk dürüm ve cola
Evet ama bu kötü bir şey
Çok kolaydır ama ufak detaylarda saklıdır
Evet kolay
İnsan olması yeterli
Aslında o kadarda kolay değil
Evet kolaydır
Cogunlukla evet kolay.
Yok fazla degil biraz zor insanim 😄
maalesef değil çok çaba gerekiyor
Yerine göre diyeyim
Zor değil en azından ama kolay biri de değilim.
Dediğim yapılırsa kolay.
Kişiye, konuya ve duruma göre değişir bu.
Değil prensiplerim var
Kolay aslında zor biri değilim
yani degil işte de neyse
Kolay değil
Çözebilmiş olana Kolaydır.
Kolay değil. Her konuda memnun olacak biri değilim
Karşı taraf samimi olursa memnun olurum zaten
Evet. Güzel bir opücük yeter
Çok kolay
Nötür
% 80 %20
Pek sayılmaz