Kişilik & Karakter Bir konuda aradta kalsaydınız bu konu ne olurdu? last_white_hunter Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bir konuda arafta kalsaydınız konu ne olurdu? Bir konuda aradta kalsaydınız bu konu ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Arada kalmazdım. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Egitm hayatmla ilgili seuler 0 3 Yorumla last_white_hunter +1 yıl Ben seni tumblerda da gördüm sanki Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Hayr kullanmıyorm Yorumla last_white_hunter +1 yıl Anladım Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Araf 0 3 Yorumla last_white_hunter +1 yıl Yalnız yazmış yaa Yorumla last_white_hunter +1 yıl Yanlış* Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Olsun hayatin het ani yanlis zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Arada kalmazdım.
Egitm hayatmla ilgili seuler
Ben seni tumblerda da gördüm sanki
Hayr kullanmıyorm
Anladım
Ben arada kalmıyorum 😄
Sarışın olan mı esmer olan mı mevzusu
Araf
Yalnız yazmış yaa