Bir yerde okumuştum, insan geçmişi değil aslında en mutlu olduğu zamanı özlediği için geçmişi düşünürmüş. Belki bir şansım olsaydı çocukluğuma yeniden dönmeyi çok isterdim. Siz de geçmişinizi özlüyor musunuz?

Bir yerde okumuştum, insan geçmişi değil aslında en mutlu olduğu zamanı özlediği için geçmişi düşünürmüş. Belki bir şansım olsaydı çocukluğuma yeniden dönmeyi çok isterdim. Siz de geçmişinizi özlüyor musunuz?
Son zamanlarda ne geçmişi özlüyorum ne geleceğe bakabiliyorum. Bazen kendimi oldursem nasıl olurdu diye uzun uzun düşünürüm.
20 sene sonra hayatım ne yönde olur diyorum. Bu zamana kadar neler oldu ki ne olsun diyorum. Acılarımı anlatacak kimsem yok o yüzden arasıra buraya kusuyorum dertlerimi.
Şöyle bir geçmişe bakıyorum evet güzel zamanlarım oldu ama özlemiyorum. şu an bile hoş değil benim için o yüzden gelecekte hayallerime hedeflerime ulaşınca mutlu olacağıma eminim.
Geçmişte daha mutlu olduğunu söylüyorsun fakat bir kaç yıl sonra da bu gönderiyi paylaştığın zamanları çok özleyeceksin, o yüzden yaşadığımız zamanın kiymetini bilmemiz lazım
Hayır. Şimdi de mükemmel olmasa da mutluyum ama çocukken hayatı bu kadar enine boyuna düşünmezdik. Yaptığımız ya da yapacağımız herhangi bir işin sonuçlarını hesaba katmadan her şeyi yapardık. İnsan bazen o sorumsuzluğunu özlüyor o kadar
Cevap
25Cevap
Hayır ben geçmişi özlemiyorum çünkü geçmiş boş benim için ve anlamsız sadece anı yaşıyorum..
İnsan daima mutlu ve huzurlu olduğunu hissettiğin anları / anıları özler. Aslında geçmişe özlem buradan gelir.
Çok özlüyorum normalde ağlamam ama eski mahalleme gidince çocukluk anılarım arkadaşlarımla takıldığım günler geldi ağladım
Mükemmel bir çocukluğum olmadı ama en azından şimdi olduğu kadar bir işin başını sonunu düşünmeden yaşıyorduk. Güzel zamanlardı keşke hiç yaşlanmasak:(
Keşke 😕valla
Cocuklugum kısmen kötü gecsede özledim çocukluğuma dönüp kendimi ye iden gelistirp. hayati farklı yaşamak isterdim ah ah.
Mutlu anini ve gelecekte daha fazla mutlu olacagi bir ani olacagina karsi umudu olmadiginda geçmişe saplanir insan..
geçmişe özlem insan psikolojisinin bir anomalisi, bundan 10 sene sonra şu zamanları özleyeceksin emin ol.
Geçmişi özlemiyorum hayır sadece giden büyüklerimi özlüyorum o kadar
Güzel anılarım çok yok kötü anılar canlanıyor ben geleceğimin güzel olacağını hissediyorum
Kedinin tatlılığından soruya odaklanamadım bu neee. ❤️
Hayır ama hep sınavlar geçmişten geliyor sınav oluyorum
En çok özlediğin yıllar hangi yıllar? Ardışık olmak zorunda değil
Eskiden çok özlerdim ama son yediğim kazıklardan sonra gözüm açıldı resmen o yüzden böyle iyi
özlüyorum ama o günlere dönemem artık önüme bakıp bugünlerimi güzelleştirebilirim ama
Tabikide özlüyo insan çünkü o geçmişin içinde çok büyük bi anlam var ve anıları
Yok özlemiyorum
Ama oyunları özlüyorum
Keşke bozmasalardı oyunları
miyavvv geçmişi özlüyormuyum bilmiyrum ama resimle soru arasında nasıl bir bağlantı var
Geçmişi özlemiyorum ama evet onunla geçen har saniyeyi özlüyorum
Eeevet en azından mutluydum
O anı yasamak mı yoksa keşke mi
2003 ila 2009 arası güzeldi.
Özlüyorum elbette ancak bugünümden de memnunum
Geleceğe nişan aldım
Hayır özlemiyorum
Çocukluğumu çok özlüyorum...
Mutlu olduğun anları özlüyorum evet
Özlenecek geçmişim hiç olmadı.
Çok az bir kısmını sadece
Hiç özlemiyorum bu günden çok mutluyum