Kişilik & Karakter Hayatınız bir renk olsaydı, hangi renk olurdu? Umudunuz10 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hayatınız açık mı kapalı mı? Renkli Simsiyah Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hayatınız bir renk olsaydı, hangi renk olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mavimavimsii Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Renkler benim en önemli varlığım bazen siyah bazen beyaz bazen yeşil olurumGünlüğe not tutarım günüme renk veririm benim hayatım rengarenk umarım sönmem 1 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mavi mor olsun isterdim baktığım her yerde ruhum açılsın diye 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hayatım renksiz olurdu 1 1 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Eyvallah
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Gökkuşağı gibi hayatım var maşallası 1 0 Yorumla
Kışkırtıcı_zevkler Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 74% +1 yıl Sanırım siyah olurdu çünkü asiller siyah giyer. 1 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. mor, belki lila 1 0 Yorumla