♾️ Son günlerde ya da son zamanlarda duygulandıran ya da hüzünlendiren durumlar yaşıyor musunuz.

♾️ Son günlerde ya da son zamanlarda duygulandıran ya da hüzünlendiren durumlar yaşıyor musunuz.

Son zamanlarda beni neşelendiren, hüzünlendiren, güldüren, ağlatan, kızdıran , mutlu eden o kadar çok şey var ki hepsi bir araya gelip tepkimeye giriyor ve hiç farkında olmadan olgunlaşıp durulmaya başladım. Şu an diğer zamanlardan farklı olarak ruhen ne tepede, ne dipteyim. Merkeze yakın bir yerlerde küçük dalgalanmalar yaşıyorum hepsi o kadar.
Duygulandıran yaşanmışlıklar olsa bile hayata daha güçlü bir şekilde geri dönüş için herbiri ciddi birer ders niteliğinde. Gerek kendi adıma gerek ülke çapında gerekse evrensel boyutta duygulanmak hatta bizlere revamıdır demek için bir çok olaya şahitlik ediyoruz, bize ibret verici, kabulü güç olaylar silsilesi yaşıyoruz hergün hergün. Geçen gün vurulan leylek, göç rotasını kaybetmişti, o aklımda, beni epey duygulandırmıştı o leylek. Dilerim iyileşir. Hürriyetine kavuşur dilerim. Dünya çapında zorlanıyor insanlar. İnsanlarda yaşama hevesi kalmadığını gözlemlemek de duygulandırıyor. Gencinde, yaşlısında herkesde ayrı bir bıkkınlık mevcut.
🍀🍀
🍀🍀
Beni son zamanlarda duygulandıran pek bir şey yok. Duygulanmıyorum :D
En güzeli bence :D
Duygulanmamak içimi burktu şu an, duygulanmaya çalışıyorum ama olmuyor :D kahve içesim geldi aksine djsj
Boş ver abla ben duygulanıyorum da ne oluyor sdjsdj :D hissiz olmak daha iyi. afiyet olsunn
Beraber olsun, kalk yap :D
Yapıyorum şimdi 🥳 :D
Afiyet olsun bize ☕️☕️
✨☕☕
Teşekkür ederim 🥳🥳
Rica ederim 🥳🤗
Hiç-bir şey 😀
Cevap
16Cevap
Sürekli yarali kedi videoları çıkıyor karşıma ağlamaktan helak oluyorum
Bende hayvanlara çok üzülüyorum
Duygularım alınmış gibi sanki, hiçbir şey duygulandırmıyor beni. Biraz maziye gittiğim vakit hüzün çöküyor yüreğime sadece o kadar, artık annemin halden anlamayışı, babamın merhametsizliği hüzünlendirmiyor beni, insan alışıyor, alışınca da sanki duygusuz oluyor
İnsanlar ve hayatım. Hayatımda çok yalnış yaptım. Gerçekten ama. Yine o yalnislari yapmamak için kendimi tutuyorum çünkü tutmak zorundayım. Hayat bu, yaşayıp gidiyoruz ama buraya isteyerek gelmedik. İnsanlar mesela. Korku dolu şeyler. Benlki bende korkunç bir insanım ama kimsenin hakkına girmedim mesela. Ya umursanmamak da kötü. Ne yapsan umursanmıyorsun. Ağlamak mesela, çok kötü bir şey. Agladiginda insanlar sana yargılayıcı bakışlar atıyor. Bu hayatta ağladığım zaman bile duygulanıyorum.
Yani elbette aklıma geldikçe üzüldüğüm oluyor tabi. Ama en azından elimden geleni iyilik ve doğrulukla yapmaya çalışıyorum. Beni zaman yoklayan ve üzen şey ise hâlâ iyi bir eş bulamamış ve iyi bir aile sahibi olamamış olmak...
Dediğim gibi sadece elimden ne geliyorsa yapıyorum. Daha ötesi yok...
Bak şu an aydınlandım son zamanlarda hüzünlü takılmıyorum
Mutlu ol hep
Aaa bizim bilgisayarin arka planiydi bu shshsbu resim duygulandirdi beni
Yaş o zamanlar 9-10 dimi sdfsdfs
şu an 19 yaşındayım ve beni en çok duygulandıran şey fiyatlar 6 7 sene önce 10 tl verildiğinde çok mutlu olurdum bir sürü ıvır zıvır alabilirdim ama şimdi 10 tl nin hiçbir değerinin kalmaması beni bazen duygulandırıyor içimden diyorum ben büyümüşüm ama büyük değil sorun türkiye şartlarının da gidişatı var olayda maleseff :(
Yeğenimin cinsiyetini öğrendik. Aslında cinsiyetinin ne olduğu değil onunla ilgili gelişmeler beni duygusallastiriyor.. bende anne adayıyım şu an.. çoğu sey beni duygulandiriyor
Son zamanlarda değil genel anlamda hüzünlü ama bu tarafımi biraz gizliyorum.. hayata , yaşama insanlara geldiğimiz şu dünyadaki bu rezilliklere çok duyguluyum
Son zamanlar degilde
Tamda bu sorunun uzerine öyle bir hise kapilmam cok tevafuk oldu ablacim
Anlamadim bende birden gozlerim dolmaya basladi
Bir öğrencimin babası vefat etti. Ablası fiziksel engelli. Annesinin ve cocukların halini gördükçe üzülüyorum.
Belki garip gelebilir ama o buzzzzz gibi kış gününde yorganına sarılıp uyuduğun günün sabahları okula veya uniye kalkarken ki o uyuma isteğiiiii>>>>>
En son zamanlarda beni duygulandıran birkaç olay elbette yaşadım ama şimdilik sırasını ve listesini hatırlamıyorum
Her şeye duygulanıp ağlıyorum ben, mesela bugün kedimle oynarken onun ömrünün kısa olduğunu ve bir gün öleceğini düşünüp ağladım.🥲
Yeni şirket teklif verdi. şu an ki de olmaz bizde teklif vericez diyor. Arada kaldım. Duygu durumum sürekli karışık.
Bi tane fon müziği var.. Açıp açıp ağlıyorum öyle mahvediyor beni. Neye ağladığımı da bilmiyorum 😒
Bu yazıda aşksız ve yalnız geçirdim yanarım yanarım ona yanarım
Sanırım son zamanlarda beni duygulandıran pek bir şey yok..
O... sadece oo.. Allahın cezasi duygularım kıpır kıpır.
İnsanların yaşam mücadelesi vermek için çırpınışlarını izlemek üzücü
Sabah arayan birisi.. ağlayarak aradı sonucunda daha da çok üzüldü😕
insanların çaresizliği beni çok üzüyor ve duygulandırıyor
yutulan bebeklerim aklima geliyor son gunlerde. kimbilir kac tanesi muhendis avukat olacakti. asitte yanarak yok oldular
Herhangi bir şey yok
Eskisi gibi olmadığımı ve büyüdüğümü fark etmek. Çocukluk alışkanlıklarımın değişmesi. Abur cubur sevmemek, yeğenimle oynarken aniden yorulup oturmak gibi durumlar. Yaşlanıyor da olabilirim bilemem.
Bizim evde eskiden internet yoktu haliyle dünyadan bi haberdim ne zaman internet bağlattırdık psikolojim bozuldu şu sosyal medyada her şeyi öğrenmekten
Galiba bitiyor artık olumsuzluklar)
Her şey duygulandırdı
Eski günleri düşünmek
Hiçbir şeyin eskisi gibi olmaması
Saçma sapan şeyler
Bu sıralar her şey shssj
Oyunda lez manitamdan ayrilmam
Kardeşime bağırdım bugün biraz ona üzüldüm
Eski çizgi film jenerik girişleri
Arkadasımn benden borc istemesi
Son günlerde çok duygusuzum
Şu görsel mazi resmen