Son zamanlarda sizi etkisi altına alan duygu nedir? Tatlı pazarlaaaar☃️

Son zamanlarda sizi etkisi altına alan duygu nedir? Tatlı pazarlaaaar☃️

Ahh hâlâ saf bir yanı var, o kadar iğrençliklere rağmen. En sevmediğim kişi dahi özür dilese benden yumuş yumuş oluyorum içten içe lakin affetmiyorum zinhar, hatta affetme diye de kendimi tembihliyorum, nasıl ağladın unutma, affetme hiçbirini diyorum, bazen sevmiyorum bu yönümü lakin dinliyorum kendimi affetmiyorum, çünkü ben bana bile isteye zarar vermek isteyenleri, tuzak kuranları affedemem. Hâlâ içimde yaşıyor o masum, nahif melek, ne kadar çok kızardım zamanında o kıza, şimdi ise çok seviyorum onu, utanırdım da ondan lakin utanması gereken o kız değilmiş, şimdi utanmıyorum bilakis o kızı özlüyorum, o kız o günlerden bugünlere kolay gelmedi, sardı sarmaladı kendini, kendine annelik yaptı, şimdi hiçkimse o kıza değişsin, kötüsün demesin, o kız değişmeseydi kötülüklere maruz kalacaktı, değişmek ve bazen kötü olmak zorundaydı, kendini korumak zorunda o kız, haddini bilmez şeytan yılanlara haddini bildirmek zorunda mışıl mışıl mutlulukla uyumak için, kim ne derse desin o kızın hâlâ saf, tertemiz bir yanı var, sadece o yanını göstermiyor ve kendini koruyor, sahip çıkıyor kendine, yaşanmışlıklarına, utandığı daha doğrusu utandırıldığı anlarlar da gurur duyuyor, şeytanların yılan, haset dolu gözleriyle bakmıyor o kız kendine Yaradan'ın eseri olduğunu biliyor, yem etmiyor ite köpeğe, şeytana kendini o kız, kendini üzmeye çalışanı üzecek, hayatından fırlatacak kadar güçlü, yüzündeki tebessümü dipdiri tutuyor, o kız hâlâ saf ve masum, hala çocuk ruhlu, hâlâ çocuksa hayalleri var onun
Düşünce duygusu, ders çalışıyorum ekpss ve üniversite sınavları için ama başarılı olabilecek miyim bilmiyorum bir de kazansam da ekpss den yakınımda ki belediyeye memur olarak atanacak mıyım kafam da çok soru var valla
Ama kendime inancım tam kötü düşünmüyorum asla "olacak olmak zorunda" diyorum bunu başaracağım 😊
Vicdanen bir şeyin rahatsızlığı vardı üstümde çok Şükür uçtu gitti. Kendi özüme döndüm yoldan çıkmıştım
Cevap
13Cevap
Son zamanlarda boşluk duygusunun etkisindeyim
Gözlerini kapat ve sadece dinle
https://www.instagram.com/reel/C3XMxLxOzsc/?utm_source=ig_web_copy_link
Yalnızlık!!! bu ne ya herkes sıkıntılı millet olarak çöktük bu duruma düşürenler utansın tabi onlarda o yüz varsa…
Hafif tatlı bir durgunluk beni anlatabilir. 🙃
Bu aralar degersizlik ve caresizlik hissediyroum...
Pişmanlık duygusu aşırı yoğun ama artık söz verdim kendime bunla ilgili.
Adına huzur diyemediğim durgun bir hal.
Son zamanlarda mutluyum ya çok şükür 😂🥰
Beynimin olmadığını düşünme duygusu.
Duyguları kilitledik mantıkla yürüyoruz
Şok.. Bi duygu sayılıyorsa şayet
İğrenme duygusu sayılır mi
Bir sakinlik var daha çok.
Şüphe dedektif gibiyim
Varlığımın ne önemi var hissi
Bu aralar kafa karışıklığı içindeyim.
Boşluk🤦♀️
Belamı buldum duygusunun etkisindeyim