Önceden hiç haz etmeyen ben haftada birkaç kere bubble tea içer oldum😑 gerçekten seviyor muyum yoksa popüler kültür kölesi miyim bilmiyorum🙄

Peki sizin son zamanlarda yemek ya da içmek istediğiniz o şey nedir?
Önceden hiç haz etmeyen ben haftada birkaç kere bubble tea içer oldum😑 gerçekten seviyor muyum yoksa popüler kültür kölesi miyim bilmiyorum🙄

Peki sizin son zamanlarda yemek ya da içmek istediğiniz o şey nedir?
Fastfood çekiyor bu aralar
Parfee... Bubble tea sıkıntılı değil ya, matcha olmasın yeterli...
Bugün Çilekli denedim güzeldi ama sadesi kötüdür eminim
Popüler kültür kölesi olmamakla alakası yok ama gerçekten abartılıyor bence. Çileklisine fena değil diyebilirim... Bununla ciddi ciddi uğraşıp, küçük bir kapta tıraş köpüğü hazırlar gibi hazırlıyorlar bir de. 😅
Demirli bir adetle yapılınca galiba vitamini kaçıyormuş o yüzden onunla yapıyorlar ama bence de gereksiz
Vitamini kaçsa ne olur, kaçmasa ne olur hahaha Bilginin her türlüsü mutlu hissettirir ama bu mimik oynatmadı. Bu arada seninle alakalı değil tabi, seni biliyorum. :) Ben sanki annesinin karnında "matcha" ile doğmuş gibi takılanlara takığım, o kadarcık...
Çook teşekkürler efenimm...
Cevap
9Cevap
Bubble Tea bende çok seviyordum hala da severim ama çok zararlıymış bu videodan sonra bıraktım
Pide , mantı pideye özellikle yaz aylarında fazla canım çekiyor ileride pideci dükkanı açıp bütün pideleri yicemm 😅
Yeme ve içmeyi çok sevmeme rağmen şu an aklıma bir şey gelmemesi üzdü.
olmayan sevgilim ile vakit geçirmek 2 yıldır sapımda
Çikolatalı süt
Üstü şeker kaplı jöle ya.
Kızartmalık tavuk çekiyor
alkolsüz MALİBU kokteyli
Bir an önce inşallah tatil yapmak
Herdaim canımın çektiğini yapmaya devam
Meyveli dondurma
Soğuk bir kokteyl
Paluk
Soğuk kahve
Hiçbir şey