♾️ Sizce sizin için hangisi daha güzel olurdu, ve şu an hangisisiniz?

♾️ Sizce sizin için hangisi daha güzel olurdu, ve şu an hangisisiniz?

Gamsız olmak da kötü yahu.
Sorumsuz olmak da kötü, her şeyi takmak, kafa yormak her şeye, kendini yemek de kötü.
Her şeyi takıntı yapmak berbat bir durum, bunu evvelden çok yaşıyordum, insanlar bir de merhamet etmiyor, daha bi canını yakmaya çalışıyor lakin biliyorum merhamet etmeyene merhamet edilmez, bana yaptıkları her şey kendi ayaklarına dolandı, belalarını buldular, oh ☺İşte adalet ☺
İkisi arasındaysam hiçbir şeyi umursamamayı tercih ederim diyeceğim de, o da kötü lakin umursamamak daha güzel diğerine göre.
Şu an yerine göre umursamayan, çoğu şeyi umusamayan lakin yüreğimde olanları umursayan bir insanım, o ne dedi, bu ne dedi hiç bunlara kafa yormayan, hadi leen diyip gülen birisiyim, şimdi daha mutluyum tabii ki.
Şarkıda da geçtiği gibi;
Boşvermişim, boşvermişim dünyaya. Ağlamak istemiyorsan sen de boş ver dünyaya 💃🏻
Herşeyi kafaya takmak hasta eder insanı gerek Yok canıma yazık.. birazcık da akışa bırakmak isterim.. umursamayan biri de olmak istemem gereği kadar umursarim fazlası zarar
Rica ederim ablam ☺️
Kafaya takmak aşırı kötü bir şey. Nerden biliyorsun diye sormayın 🤧🤧 O yüzden umursamamak müko bir şey bence
Kesinlikle abla çok haklısın 🥳💜
Gerekli yerlerde umursamak güzeldir ama kendine insan işkence de çektirmemelidir. Kafada her şeyi her an taşımak olumsuz olarak iyi değildir ki bu da sağlığı olumsuz etkiler. Kafana devamlı takacağın şeyler şapka umursayacağın şeyler de gülümsetme olsun.
Cevap
15Cevap
Hiçbir şeyi umursamamak isterdim elbette
Kendi hayatımla ilgili bazı şeyleri çok kafaya takarım. Etrafımla ilgili hiç bir şeyide kafama takmam. Bu yüzden etrafım beni aşırı umursamaz zannederken, ben kendimi fazla kaygılı biri olarak görüyorum.
Kısaca, sadece kendime odaklı bir insanım.
Fazla kafama takmam
Öyle bir durum oldugu zaman açarim ilahimi dinlerim ya da namaza baglanirim
Ama bir yandanda insan ister tabiki kafasinin icinin rahat olmasini ne guzel resetlenmis gibi 😊
Hiçbir şeyi umursamamak harika gibi görünse de aslında güzel bir özellik gibi gelmiyor bana, ama her şeyi kafama takmaktansa hiçbir şeyi umursamamayı tercih ederdim tabii ki 🙃
Zaten her şeyi kafama takıyorum ve bunu isteyen bir insanın olacağını da düşünmüyorum açıkcası. Umursamamak isterdim.
Her şeyi kafaya takarsan yaşayamazsın. Hiçbir şeyi takmazsan da ilerleyemezsin. Ortasını bulalım.
Hiçbirşeyi umursamamak isterdim. Normalde umursamaz biriyim aslında ama sevdiklerimden gelen darbeler beni yaralayabiliyor.
Hiçbir şeyi umursamamak. Her şeyi kafaya takan birisiyim. hiçbir şeyi umursamayanlar bunu nasıl yapıyorsunuz?
Bir iki kez yapınca oluyor galiba. Cidden umursamiyor, boş iş diyip geçiştiriyorsun.
Ama insanlar var yapamıyor. Hayır demeye çekiniyorlar.
Birkaç yıl önceye kadar hayatımda gördüğüm en gamsız insandım, nazara geldik 🤦🏼♀️
Umursamamak, kafa takınca düzelmiyor ki çok gereksiz bir şey
Biraz olsa takmamayi isterdim.. çokta gamsız olmayayım tabi.. akışa bırak kafasını yaşamak isterdim.
Biraz kafaya takarım ama hiç bir şeyi umursamamak isterdim
Kafaya takmayı kim ister ki isteyen varsa bir Ağrıza var Demek
Gerekli şeyleri düşünürüm ama çok değil, gereksizleri düşünmeye değmez zaten
Umursamaz olmak çok zor illaki bir şeyler kafaya takılıyor. Üzüyor stres yapıyor
Her şeyi kafama takmak istemem ya ve gereksiz hiç birşeyi takmıyorum. İstisnalar hariç😅
Hiçbir şeyi umursamamak istiyorum zaten öyle yapıyorum
Eskiden herşeyi kafama takardım ama artık umursamıyorum
Kafaya takmak psikolojimi bozar, hiç takmamayı tercih ediyorum.
Hiçbir şeyi kafaya takmamayı kesinlikle tercih ederim.
Ortası. Herşeyi kafaya takmak çok kötü ama takmamak da biraz sorun.
Yazdım görmezden geldin
Umursamamayı tabii ki ama keşke yapabilsem yapamayanlar zaten yaşayamıyorlar...
Umursamamak tabi o seviyeye gelmek cok istiyorum
Kafaya takmak delirtir
Tabiki de umursamamak çünkü bazen bazı şeyleri kafamıza o kadar çok takarız ki delirme noktasına bile gelebiliriz bu durumu yaşamamak için umursamamak her zaman iyidir
Bi aralr herşeyi fazla kafaya takıyordum öyüzden hicbiseyi umursamamayı tercih ederim
Umursamamak kendine yapabileceğin en büyük iyilik bence konu ne olursa olsun.
Hicbirseyi umursamamak isterdim ama takiyorum kafaya
hiçbişeyi umursamamak bence ben zaten böyle birisiyim ama iyi bişey mi tabikide hayır
Ben çok takintiliyim keşke hiç bir şeyi umursamasam
Hiç bir şeyi umursamamak isterdim
Umursamamak daha iyi ya
Umursamamak ennn guzeli
Akıl sağlığı için umursamamayi
Hiçbir şeyi umursamama
Hiçbir şeyi umursamamak
Ben ikisinin ortasıyım
Hiç bir şeyi umursamayan olmak isterdim
Gamsız olmak en iyisi
Umursamayanlardan olmak isterdim.
Kafana şapkadan başka bişey takmamak lazım