Kişilik & Karakter Hayatta her şeyi kafanıza takarmısınıZ? Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Böyle her konuya takilanHer konuda kafanizi yoranmisinizYoksa keyfinize bakip hayatin tadini cıkartaNlardanmisiniz Hayatta her şeyi kafanıza takarmısınıZ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ben hiç bir şeyi takmam genelde sadece sevdiklerim üzgünken bunu takarım onlar iyi olsun isterdim. 1 0 Yorumla
Sonprens07 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 85% +1 yıl Bu psikolojik bir durum ve burçlarla alakalıda çok mesela ben çoğu şeyi kafama takarım 1 0 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır takmam. Hayat güzel. Hayatı yaşamak varken niye takayım? benden bir tane yok. Ve bu hayatı deli dolu yaşamalıyım. Takmaya zaman harcayamam... :) 0 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. her şeyi değil, 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Her konu değil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben hiç bir şeyi takmam genelde sadece sevdiklerim üzgünken bunu takarım onlar iyi olsun isterdim.
Bu psikolojik bir durum ve burçlarla alakalıda çok mesela ben çoğu şeyi kafama takarım
Hayır takmam. Hayat güzel. Hayatı yaşamak varken niye takayım? benden bir tane yok. Ve bu hayatı deli dolu yaşamalıyım. Takmaya zaman harcayamam... :)
her şeyi değil,
Her konu değil
Hayır takmam
Bilmem
Hayır takmıyorum