Üzüntü duyar mısınız kalbiniz hassas mı yoksa gamsız mısınız. Biri sizin hakkınızda kötü konuşsa üzülür müsünüz? İnsanlara iyilik etsen bile arkandan konuşurlar zaten orası ayrı bile bile buna üzülüyorum. Bazen canım çok acıyor hatta ölmeyi bile düşünüyorum midem bulanıyor büyüdükçe * hayattan ailem bile yok kimse yanımda olmadı bu yaşıma kadar kimsesiz büyüdüm. En son çocukluğumda mutluydum sonra hep ağladım hep hep boğazımda düğümlendi söyleyemediklerim ve yine lanet olası şu hayat üstüme geliyor sanki psikoloğa gidip yeniden ilaç içmek istemiyorum gerçekten bunu yapmak istemiyorum ama beni hayat buna zorluyor. Mücadele veriyorum herşeye rağmen iyilik etmeye çalışıyorum beni görmüyorlar kenara savruluyorum her defasında fare kadar değersizim s. çtıgımın dünyasında neden allahım neden neden diyorum. Bazen Allah’ın varlığınada inanmıyorım haşa yarın içki içmeyi düşünüyorum istemediğim bir ortamda bulunmak zorunda kalacağım için çünkü hiç iyi değilim?
Bu konuda kendimi bir marka olarak görüyorum. Olur olmaz her şeyi kafaya takabiliyorum insanların derdini kendime dert edinebiliyorum. Sanırım bu yaratılış ile alakalı bir durum ben böyle olmak istemezdim. Yani mantıklı düşününce kim böyle olmak ister ki? Birazcık daha duyarsız ve birazcık daha vurdumduymaz olmak harika olabilirdi.
Senin ilacın bende kardeşim neden kendini yıpratıyorsun böyle saçma konular için neden başına gelen musibetlere sabır etmiyor sun da neden Allah'ım neden diyorsun bak ne diyor mevalana SABIR ACIDIR MEYVESI TATLIDIR sen sabır edip o kapıda durmayı bilirsen ne âlâ يَٰٓأَيُّهَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُوا۟ ٱسْتَعِينُوا۟ بِٱلصَّبْرِ وَٱلصَّلَوٰةِ ۚ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلصَّٰبِرِينَ Ey iman edenler! Sabrederek ve namaz kılarak Allah’tan yardım dileyin. Şüphe yok ki, Allah sabredenlerle beraberdir. diyor bakara süresi 153 de sen psikolog verdiği ilaçla sadece beynin bir kısmını uyusturup onu unuttuğunu zannediyor sun ama aslında öyle değil sadece beynin sana bir oyunu bu eğer namaz kilar Allah'a yönelir ve ondan yardım istersen senin karşında kim durabilir veya sen onu istemezsen bu sefer de senin yanında kim olur ki konusmak istersen beklerim ve her konuda yardımcı olurum
Dünya denen kaotik ortama oturmaya gelmedik. Mücadelem uğruna ne gerekiyorsa onu yaparım. Bu esnada gamsızlar, xxl genişler beni çok takıntılı olmakla itham edebilirler!
İnsanın bu dünyada hem kişisel hem de evrensel mücadelesi var. İdealist olduğum için kimseden af dilemeyeceğim..#Hey! 🍀🍀
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Kafamıza yıkasam başka bir şey takmıyoruz. Neden hayatı kendime zehir edeyim ki? Bugün üzüldüğüm, canımı sıktığım şeylerin yerini yarın başka şeyler almayacak mı? Veya şöyle soralım, bundan bir kaç ay önce kafama taktığım şeye hala kafamı takıyor muyum? Yoo.. çünkü her şey unutuluyor, her şey geçip gidiyo. Canımı sıktığımla kalıyorum :) Anı yaşıyorum. Bu günü.
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Kafama takmam için düşünmeye değecek bir şey olmalı. Benim için bir konu 1 saatten fazla sürmez. Bir şey azami olarak 1 saatte hallolur, hallolmuyorsa çöpe atar giderim.