önceden takardım ama artık takmıyorum umursamıyorum açıkçası kafama yastığa koyduğumda uykum gelmişse uyurum vücudun dinlenmeye ihtiyacı var sonuçta...
Abartısız her şeyi kafama takarım. En ufacık bir konuşmayı , tartışmayı hatta en çok taktığım durumlardan biri de şudur. Sevdiğim önem verdiğim kişinin o gün bana belki fark etmeden soğuk cevap vermesi , gülmemesi , adını sanını bilmediğim biriyle lafta tartışsak onu bile takarım düşünür düşünür içim en fazla ne kadar daralabilirse o kadar da daraltırım. Hiç sevmiyorum bu huyumu hiç.
ben uzaktan ne kadar umursamaz gözüksemde içimde fırtınalar kopar binbir çeşit kurgu yaratırım kafamda en küçük şeyi bile düşünürüm salak gibi moralimi bozarım...
bu sizin aslnda kişiiğinize bağlı insanların sizin hakkınzdaki dediklerini önemsiyosan veyada hayatındaki herşeyi düzgün olmasını isitosan ya da insanları kırmamak için bunlar insanı takıntıklı eder bendede var o yastığ kafama koyduğumda direk uyumadım hiç keşke umursamaz olsaydım olan bana oluyo çünküü başka da bişi olmuyo zaten
Gece olmaya başlayınca günün koşusturmasindan aklımıza gelmeyen düşünceler yavaş yavaş gelmeye başlıyor yastığa başını koyduğun anda da düşünüyorsun böylece uyuyamiyorsun örnek: ben
Sürekli düşünmek için geceye gerek yok zaten beni endişelendiren, yolunda olmayan , yoluna koymam , gereken herşey istemsizce zihnimi sürekli meşgul ediyor.
çok zeki biriyim ve çevremdekilerden dolayı okb m var
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ay hiç sorma. Hatta benim ki psikopatlık derecesine ulaştı. Ya ben bile bazen kendime diyorum '' Kızım salak mısın sen? 3 yaşındayken oldu o olay ''. O derece yani.
takmayan yoktur herhalde bak şimdi buraya yazdığım için kafama takılacak illaki biri bana bişey dedi mi laf attılar mı arkamdan ne konuşuyorlar ben bence psikopata bağlıyorum genelde
En İyi Cevaplar