♾️ En son yaşadığınız hangi olay ya da durum sizi daha güçlü yaptı? ve yaşadığınız olaylardan dersler alıyor musunuz.

♾️ En son yaşadığınız hangi olay ya da durum sizi daha güçlü yaptı? ve yaşadığınız olaylardan dersler alıyor musunuz.

Güçlü yönlerimi, zayıf noktalarımı anlamak kısaca kendimi tanımak beni daha güçlü bir insan yaptı diyebilirim. Ve evet, yaşadığım olaylardan dersler alıyorum. Kendi davranışlarımı ve tepkilerimi gözden geçirerek neyi doğru yaptığımı ve neyi değiştirmem gerektiğini belirlemeye çalışıyorum.✨
4,5 yıl önce KS'ye üye olmak. KS galaksisindeki bir güneşin yörüngesinde yüzlerce ışık yılı uzaklıkta bir gezegen olup o güneşin etrafında dönme şerefine nail olmak 4,5 yıldır beni her geçen gün, her geçen hafta, her geçen ay, her geçen yıl nispeten daha güçlü, daha mutlu daha kaliteli yaşayan bir birey haline getirdi.
Yeterince güçlü bir kadınım zaten. Hani derler ya unumu eledim, eleğimi astım. Şu saatten sonraki deneyimlerim farklı adrenalin sporları ile olur, skydiving gibi 🙂🙂
Teşekkür ederim abla 😊
Rica ederim ne demek ☺️
Bir tane yaşadım iyi de aldım ağzımın payını dersini... en büyük kazancım bunu bile bile adım attim herşeyi anladım canımi yakamadan aldım dersimi
Rica ederim 🌷
Cevap
9Cevap
Umursamamak, bu güne kadar yaptığım ve deneyimlediğim en mantıklı şey oldu. Aciiiyip güçlü bir şey oldum :D
Yenemediğim bir korkum vardı. Ama bazen bazı korkuları yememek gerekiyormuş. Onu anlayarak tecrübe ettim..
10 yıllık dirbilirim Evlilikten sonra aldığım boşanma kararı ve iki çocukla hayat mücadelesi vermem sanırım ilk başlarda çünkü gerçekten korktum tek başıma yapabilirmiyim çocuklarıma bakabilirmiyim en önemlisi hayata tutunabilirmiyim vss endişesi çok yaşadım ama çok şükür herşeyin üstesinden geldim ve hayata tutundum kendimi en güçlü hissettiğim anda bu an oldu diyebilirim...
En son şu deneyimim diyemem yaşadığım bütün deneyimler daha güçlü bir insan olmamı sağladı
Gençliğimde çok hatalar yapıyordum. Özel anlamda Aile içinde , ekonomik ve iş ortamında , Şimdi yaş ilerledikçe daha oturaklı kararlar alıyorum. Etrafımdaki asalak ve menffat düşkünü kişileri hayatımdan attıktan sonra daha rahatım.
bütün doğruları bulma kadına hayat çççok kısa
hatalara bi başladın mı hep hata ile devam..
adaletl ibir dağılım yok
birileri zengin birileri fakir doğuyor
İş hayatı kesinlikle. Herkes için küçük, benim için büyük birşeydi ordaki insanlarla baş etmek.
Sınırda askerlik yapmış olmak.
2 eylülde paraşütle atlıycam o beni çok daha güçlü yapicak inşallah kaza bela çıkmazsa 😅😅
İnsanlara fazla taviz verdim bunu kullandılar, artık taviz vermiyorum.
Ben hep güçlüyüm
Annemi kaybettiğim de
Başınız sağ olsun 🙏
Teşekkürler
Biriyle olan bağımı koparmak.
Spora başlamıştım, çok iyi gelmişti.
Yeni bi kazık😅
Bilmedim şimdi
Şüpheler boşa değilmiş..
Bilmem hayatım o kadar çok deneyim yaşadım ki
Yanlis arkadaslar
Henüz yapmadı