İnsanların arkanızdan konuşması hoşunuza gider mi? Benim şahsen gitmez. Yüzüme söyleyecek cesareti olan gelir yüzüme söyler.

İnsanların arkanızdan konuşması hoşunuza gider mi? Benim şahsen gitmez. Yüzüme söyleyecek cesareti olan gelir yüzüme söyler.

O kadar arkamdannn i. T gibi havlayan oldu ki ibre onlara dönünce hemen karakterden bahseder oldular ulan demezler mi arkamdan sen salarken karakterli miydin ki şimdi de arkandan sallandigini duyunca havlamaya basladin.( Mesaj yerine ulaşmıştir inşallah canimcilar).
kimsenin yüzüne söyleyemecegim birşeyi arkadan söylemem o yüzden arkamdan urenler de havlamaya devam edebilir ☺️. Her elstiri gizli bir hayranliktir bana göre hayranlarim da çok o yüzden
Cevap
4Cevap
Umurumda değiller.. korkak oldukları için anca arkadan konuşurlar. ciddiye bile almam ya da kaale bile almam bu kişileri.
Demek ki yüzüme söyleyecek gö7 yok derim. Heee bir de neydi bir söz vardı heehh arkamdan konuşan onumdekini yesin 😂
Hahha ilk cümlenin kibarini yazdım bro soruda 🤪 ikinciye gelecek olursak amaç o sanırım 🤪
Yüzüme karşı söyleyemiyor ki arkamdan konuşuyor.
Tabiki hoşuma gider. Buradaki büyüklük ve fark ortaya çıkıyor zaten.
Benim hiç hoşuma gitmiyor sırf bu yüzden daha yeni birini takipten düşürdüm
Korkaklarin işi.. yüzüme söylesin.. en azından adammış derim
Hangi konuda konuştuklarına bağlı :D
Tamam konu konu say 🤪
Ne beni övsünler ne de bana sövsünler ☺️
Yüreği varsa yüzüme söylesin
Bana ulaşamıyorlarsa mecbur arkamdan konuşacaklar
Kimin gider?
Soruya cevap veren birinin gidiyormuş mesela 🤔
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?