Kesin konuşmayı sever misiniz?

her zaman değil.. dilin kemiği yok söz söylenene kadar o sana bağlıdır söz söylendikten sonra ise sen ona.. o yüzden her zaman değil
Sevmem ne zaman ne olacağı belli olmaz
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Konuya bağlı değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Fakat istisnalar vardır. Kendini çok iyi tanıyorsan bazı konularda kesin konuşabilirsin.
Her zaman her şey değişebilir öngörüsündeyim.
Netlik severim
Çok net biriyim.
Karşımda ki insan ne istediğimi bilir.
İşine gelirse konuşur.
İşine gelmezse de konuşmaz.
Kimse de zaman kaybetmez
Bazen çok emin olsam bile karşımdakine çok güvendiğim için kendimden şüpheye düştüğüm durumlar oluyor. O zaman kesin konuşamam.
Karşımdakine bağlı adam gelecekle ilgili bir şey söylüyor. Nasıl kesin bir şey diyebilirim ki peri tozum yok ki üfliyim olsun.
Hayir juicy ben kendime verdigim sozu de tutamiyorum
yapilmasi gerekenleri son dakika da olsa yapiyorum extrem seyler icin dedim mesela en son italyancaya baslamistim basladigim gibi kaldi shsh
Bir büyüğümüzün de buyurduğu gibi, değişmeyen tek şey değişimdir.
Hiçbir konuda kesin konusulmaz. Fizik yasalarından bahsetmiyorsak tabi
Ölüm dışında hiçbir şey kesin değildir o yüzde konuşmayı sevmem.
Şey aslında nasıl diyeyim bazen kimne göre bazen karışık aslında öyle değil 🙃
Neyi kesin büyük konuştuysam lokum gibi yedirdi bana büyük konuştuklarimi hayat... Artık beynimi çarpa çarpa dersimi aldim ve , büyük konuşmam, her düşünce ye açığım, herkese hoşgörü...
aga açık olacan pompa ise istiyom diycen seviyorsan seviyom diycen agaaaaa adam olacan agaaaaa (fajkfhasjkfhfajkshfajks)
Çok kesin konuşmamakta fayda var :) ama kendimi tanıdığım noktalarda kesinim
Kesin konuşmam ama keskin hareket ederim :d
Konusacaksın kem küm etmeyeceksin hayatta
Hep kesin konuşuyorum
Kesin ve net konuşurum her zaman
Bu hayatta her şey değişir
Kesin konuşmayı sevmem. Her şey esnetilebilir
En İyi Erkek Görüşü