Aile & Toplum Konuşmayı seviyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Gncl Güncellemeler1 yıl Gncllll Konuşmayı seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Evet konuşkanım ve sohbetim sıkmaz. Öyle derler. 1 0 Yorumla
NiktofilRuhツ Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Pek sayılmaz, insanlarla iletişim kurmak iyi gelmiyor artık. Neredeyse kimseyle anlaşamıyor gibi hissediyorum. 2 0 Yorumla
KubilayGoktuna Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl güven veren ve vakit geçirdiğime değen verimli bir sohbet kurabildiğim biriyle saatlerce bıkmadan konuşmayı severim 1 0 Yorumla
Kombatyeah Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 531 cevap paylaştı. Sevmiyorum valla enerjim yok artık susmak dinlemek daha güzel kolay. 0 0 Yorumla
Benjamin542 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 82% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı. Yani karşıda ki insana göre değişiyor. Öyle çok da değil. 0 0 Yorumla
altınkız0 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yani sevdiğim insanlarla konuşmaya bayılıyorum 2 0 Yorumla
Masörgökhan3441 Takip Et Xper 4 Yaş: 44 1 yıl Evet konuşmayı ve yeni arkadaşlar edinmeyi seviyorum 0 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sustuğum hiç görülmemiştir 1 0 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 904 cevap paylaştı. Hayır, daha çok dinlemeyi seviyorum 0 0 Yorumla
hkrtss Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 71% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 667 cevap paylaştı. Muhabbet bizim işimiz 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kiminle konuştuğuma bağlı 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Kafa dengi biriyle olabilir 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı. Severim☺️ 2 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kafalarımız uyuşursa evet 0 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Aile & Toplum konusunda 465 cevap paylaştı. Kim sevmez ki 0 0 Yorumla
fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 553 cevap paylaştı. Kişiye bağlı 1 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Nadiren 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Pek sevmem 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bakişmayi seviyorum 0 1 Yorumla EemreE34 1 yıl . Yorumla
Cycholops Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Pek değil 0 1 Yorumla İiijgjdkdks 1 yıl Yazamıyorum sana 😑 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
jojo27 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 81% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı. Evet 😀 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı. Severim aslında 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Evet konuşkanım ve sohbetim sıkmaz. Öyle derler.
Pek sayılmaz, insanlarla iletişim kurmak iyi gelmiyor artık. Neredeyse kimseyle anlaşamıyor gibi hissediyorum.
güven veren ve vakit geçirdiğime değen verimli bir sohbet kurabildiğim biriyle saatlerce bıkmadan konuşmayı severim
Sevmiyorum valla enerjim yok artık susmak dinlemek daha güzel kolay.
Yani karşıda ki insana göre değişiyor. Öyle çok da değil.
Yani sevdiğim insanlarla konuşmaya bayılıyorum
Evet konuşmayı ve yeni arkadaşlar edinmeyi seviyorum
Sustuğum hiç görülmemiştir
Evet, konuya ve kişiye göre değişebilir
Hayır, daha çok dinlemeyi seviyorum
Muhabbet bizim işimiz
Dinlemeyi tercih ederim
Pek sevmem, yerinede konuşurum
Az öz konuşmak
Konuştuğum kişiye bağlı
Kiminle konuştuğuma bağlı
sesi güzel olan hatunla