" İnsanın içinde bütün bir dünya vardır ve nasıl bakman, öğrenmen gerektiğini bilirsen, kapı orada ve anahtar elindedir. Yeryüzünde senden başka kimse ne sana o anahtarı verebilir ne de o kapıyı açabilir.."
Jiddu Krisnamurti..

" İnsanın içinde bütün bir dünya vardır ve nasıl bakman, öğrenmen gerektiğini bilirsen, kapı orada ve anahtar elindedir. Yeryüzünde senden başka kimse ne sana o anahtarı verebilir ne de o kapıyı açabilir.."
Jiddu Krisnamurti..

Iskaladığımı düşünmüyorum şahsen ben ateş etmedim bazen.. :D Öyle her hedefi aynı anda vurmanın mümkün olmayacağını bilmeden yaşamak gerekli diye düşünüyorum :D
Hayatı aslında bir çok alanda ıskaladığımı düşünüyorum. en önemlisi de mesela bu yaşlar insanın eğleneceği yaşlar olması lazımdı ya da hayata bazı şeyleri ilk kez deneyimleyeceği yaş olması lazımdı en çok da bunu kaçırdığım için üzülüyorum. çünkü giden zaman ya da giden yaş bir daha gelmiyor hiç bir şekilde. bundan sonra da olursa aynı etki olur mu bilmiyorum.
Eğlenmem mutlu olmam gezip tozmam gereken yaşta yapamıyorum çoğu alanda ıskalıyorum hayatı
Eğitim konusunda
Cevap
6Cevap
Hayatı gençlik yıllarımda ıskaladığımı düşünüyorum. Zira o yaşlarda da şimdiki gibi önceliğim gene ben değildim.
Lisede sınıfımı değiştirdim. Hatayı orada yaptım. Kalsam o sınıfın hocası yurt dışına gezi düzenlemişti ve gidebilirdim. Çünkü hep kendi sınıfından öğrencileri seçti ve götürdü. Oysaki bizim sınıfta da İngilizcesi iyi öğrenciler vardı. Ayrıca bizim hocamız lise üçte değişti. O sınıfın hocasının anlatımı da iyiymiş. Lise üçte speaking dersinde gördüm.
Her hayatı yaşayamadığımız için mutlaka bir şeyler ıskalıyoruz ama kendim bir şey ıskaladığıma inanmıyorum. Verdiğim kararların arkasındayım. Ah keşke demediğim şeyleri ıskalamak olarak görmüyorum.
20li yaşlarımın başında yurtdışında yaşama imkanım vırdı. Acaba gitmemekle iyi mi yoksa kötü mü ettim bilmiyorum. Hayatı bu konuda ıskalamış olabilirim belki
Hepsini dolu dolu yaşattı bana hayat açısından tatlısınıda..
O kapıya ve anahtara ihtiyacım var. Belki iyi bir yere açılır
İstediklerimi yapma konusunda ıskalamış olabilirim ama daha çok ömrüm var şu ana kadar heo kısıtlandım kısıtlanmadan bir hayat yaşasaydım her şey çok dahah iyi olabilirdi
Iskaladığımı düşünmüyorum.
Hayatı her yönden kaçırdım
Başarı bence
Bilmiyorum ki
Şans ve mutluluk
karı kız :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?