Hastayken yaptığınız bir etkinlik var mı?
Benim yeğenlerle çizgi film izlemek. Yatarken gelip çizgi film izleyelim diyorlar 🤣

Hastayken yaptığınız bir etkinlik var mı?
Benim yeğenlerle çizgi film izlemek. Yatarken gelip çizgi film izleyelim diyorlar 🤣

KS de hastayım diye kendimi acındırıyorum diyorum sesim kısık avratlar size serenat yapamıyorum görüyosunuz anlatmaya gerek yok 🤪 sesime dua ediyolar
Hahhaah kim bu acaba 🤪
Hahaha
Cevap
5Cevap
Hayır pek yok genelde bir şeyler atıştırırken film ya da dizi izlerim iyileşmeyi beklerim sadece genelde zaten çabuk kendime gelirim..
Ben de aynısını yapıyorum genelde
Geçmiş olsun abi
Sağol kardeşim teşekkür ederim
Yatakta sağlama benziyor.😄Farklı etkinlikler geldi aklıma🤔ben genelde uyurum. Halsiz olunca bir şey yapamam
Rahatıma düşkünüm 🙃
Kısa boylu musun sen 🤔 benim en sevdiğim etkinlik yatıp dizi izlemek 🥹
Yoo değilim 🙃
Bacağın minnacık görünüyor 🤪
Sen benim bacağıma mi bakıyorsun 😱
Açmasan bakmazdım 🤪
Açtık diye bakman mi lazim 😱
Sen teşhir ediyosan suç bakanda mı acaba gözümü mü kapatayım ekranda duruyo kabak gibi 😃
Geçen biri öyle demişti tartışmıştım 🤣
Gözleriyle seni taciz mi ettiler yoksa 😱
Beni değil pembeli bir üyeyi ☺️
Pembeli olmak çok zor 🤦♀️
Üslubu görsen adamın açık giyiniyorsa tecavüzü hak ediyordur demediği kaldı. Teşhir varsa cinsel şaka olurmuş. Üye yuzunu göstermek istemediği için teşhirci oldu 🤣 bu arkadaş da cinsel şaka yapmış. Bütün flört ve sevgilileri ile böyle konuşuyormuş bütün flört sevgililerin teşhirci o zaman dedim bir şey diyemiyor. Kadınların yanında iki kelimeyi bir araya getiremeyen adamın burada maşallahı var
Tam bir superman üye 🫠
😎😎😎
Buyurun benim o
Çaya kahveye de bekleriz 😃😃
Viski varsa gelirim 🤔
Öyle şeyler yok bizde çay var içersen kahve var seversen 🤷🏻♀️
Kahve olur bak
Pekala 🙃
Kanka hasta olunca yaptığım ilk şey kelle paça içmek 🤤
Onun dışında ekstra bir şey yapmam ya
Koy aklıma bro düne bir şeyler yiyebildim ondan önce 48 saat bir şey yiyemedim aklıma sokuyorsun şimdi 😒 patlamaya hazır bomba gibiyim
Yanında roka ve tuluk peyniri offf diyorum bak
https://ibb.co/f8zJfsc
Şunu bırakayım da iştahın açılsın , dumanı üstünde 🤤
Lan bro bana işkence mi çektiriyorsun 🥺🥺
Yooo öyle düşünme 😂 kanka yalnız var ya efsane hee yag gibi akıyor bak 😂
Kitapsız bro 🥺
O doğru bak 😂
Hahhaha açıktan demeseydin bari bro 🤣
Öyle ama tüm çevrem ailem dahil biliyor bro dinsiz , imansız , kitapsız olduğumu 😂
Bro böyle şeyler deme topa tutarlar klavye artizi çok biliyorsun 🤣 o kadar laflar edip ondan sonra gel buluşalım deyince neden buluşuyoruz konuşacak bir şeyim yok benim diyorlar 🤣
İnziva ve tasarımlara devam 😊Geçmiş olsun masumcukda çok sevimli
Sen bir de küçüğü gör diyecekken küçük geldi 🤣 amca çizgi film izleyelim diye 🤣
Çok uslu ne güzel çizgi film izlemesi vs:)) Sen birde bizim küçük hanımı gör abisi daha 3 yaşında ama kıyafetlerimi alıp kaçması vs
Gelirken amca kapatır mısın izlediğini sesinden bana uygun bir şey olmadığını anladım ondan kulağımı kapattım diyor :D hahah demek ki seni örnek alıyor makyaj malzemelerine çökmediğine dua et :P
Onların birkaçını alıp kaçtı eve ilk gelince oje vaemı diye soruyor:)) Daha iyi misin?
Daha iyiyim teşekkür ederim. Hahaha erken başlamış 🤣 ben olsam kilitlerdim eşyalarımı 🤪gerçi bizim ufaklıkta yiyecek şeylerime çöküyor eşek babaanne en son bu amcanın yemeği diye kandırarak yemek yedirmis 🤣
Rica ederim 😊😊kilitlememe rağmen bunu yapıyor normal bir çocuk değil yani
Çok fenalar bizimkilerde babaanne ile dedeyi bir güzel elinde oynatıyorlar manipüle ediyorlar. Bu ufakliklar büyüdüklerinde dünyayı domine ederler demedi deme 🤣
Ortalı karıştırmak üzerinedr olabilir:))
Sızma devletleri devirme ortalığı karıştırma konusunda profesyonel diyorsun yani 🤣
Öyle:))
:)))
Çizgifilmlerin eski tadı kalmamış maalesef. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Bizimkiler seçiyor
Benim dediklerimi sevmiyorlar justice league, Avengers dışında onları sevdiler
Müzik açıp depresyona girmek
Çok yerinde bir etkinlik iyice hasta olmana olanak sağlar 🤣
Etkili kesin çözüm
Bilgisayarda oyun oynarım
orada mavi renk çizgili bişi var.. göbek mi o 😊
Yastık 🤨
Ben de senin göbeğin sanmıştım 😂
Çay demler içerim çiçek taksi izlerim
Klimamı oo😱😱
Kendini olaya vermiyorsun hiç 😱 evet klima 🤔
Kim dedi 😱 canavar değil benim yeğenlerim 😒 yakışıklı karizmatik sempatik prensler 😏
Demek ki o günden bugüne zengin olmuşum 🤪
Mersi 🤪 Ozan geldi ben sesi duyunca benim yaşıma uygun olmayan şeyler izlediğini anladım o yüzden kulağımı ve gözümü kapattım diyor 🤣
film izlemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?