Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
Bir insanın yalnız mutlu olacağını sanmıyorum.. çünkü her zaman sevgiye ve ilgiye muhtaç oluyoruz ya da bir şeyleri semeye doğanın kanunu gibi bir şey bu. her ne kadar insan yalnız da iyiyim güçlüyüm dese de güçlü olmakla mutlu olmak arasında fark var yoksa herkes yalnız yaşar ve yalnız da ölür. ama insan yanında biri olsun istiyor.
Ayrıca insanları tanıdıkça ya da insanlarla fazla samimi olunca yalnızlık daha cezbedici gelir.. 🙃
Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı.
Yalnızlığı seviyorum ama belli bir seviyeden sonra dayanılması zor oluyor ben hep yalnızım hiç arkadaşım yok hiç sevgilim olmadı gençliğim hep yalnız geçti alıştım hep dayanıyorum ve genel olarak da mutsuzum
burada önemli olan biraz da yalnızlığı nasıl tanımladığımız aslında. Bana kalırsa dünyada yapayalnız olmak o kadar da güzel bir şey değil. Çevrende insanlar varken tercih edilen kısa süreli yalnızlık ise biraz içe dönük tarafı olan herkesin ihtiyacı. Aşk konusuna gelirsek de ben şahsen bu konuda yalnız da mutluyum ama zaman ne getirir bilemem.
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Yalnızken de mutlu olur insan ama bir gün iki gün aklına yeniden sevdiğin insanlar arkadaşları ailen gelir ve yavaş yavaş özlem basmaya başlar. Bazen hepimiz bunalıyor ve kimseye ihtiyacım yok moduna giriyoruz aslında bu koca bir yalan. Kalbimizde kimse olmasaydı belki ama o kalpte en az gene arkadaş aile derken ebedi 3-5 kişi var
Bazen yalnız kalmak bize huzur ve mutluluk verebilir ama kısa süreliğine devamlı yalnız kalmak insan da iyi durumlar yaratmaz insanın doğasına uymuyor yalnız olmak çünkü bir ses bir muhabbet ister insan kimse uzun süre yalnız kalamaz kalırsa da pek iyi bir durumda olmaz
Hakiki mutluluk yalnızlıkta saklıdır. Tek başına kalan insan her güçlüğün üstesinden gelir. Kimsenin varlığı için kendini paralamaz ve yalnız kalmamak için sevmediği insanlara samimi davranmaz. Kendisi olur, yalnızlığına tutunur.
Olur! Kendimizi sevmek mutlu bir yaşamın temelidir. Hayatımızın gidişatından başkalarını sorumlu tuttuğumuz sürece çok az mutluluk anı yaşarız. Yaşam sevincine izin verip vermemenin her zaman senin kendi kararın olduğunu unutma. Mutlu ya da mutsuz bir yaşamın temeli sen, iç dünyan, temel tavrın, algındır
Valla gayette mutlu olunuyor ben genelde tek başıma takılmayı tercih ederim. Müzik dinlerim, resim çizerim, gezmeye çıkarım, basketbol oynarım yapilacsk birsuru sey var