yani 2 kişi var birisiyle çok buluşamıyorum diğeri de tam sosyal birisi herkesle arkadaş olur ama ben başka insanların yanında rahat konuşamıyorum rahat davranamıyorum isimlerini bilsem bile konuşmaktan kaçarım ve bir şey istemem gerekirse arkadaşımdan isterim o benim için yapar "yan sıradan silgi istemek gibi"
Yani o arkadaşınla biraz vakit geçirsen yeni ortamlara girsen iyi olur çekingen olsa bile üstesinden gelmeye çalış böyle yaparak içine kapanık olursun bu arada 12. Sınıf olduğunu belirttin sınava versen nasıl olur bu gibi işlerle uğraşırsan üniversite kazanman biraz zor olur.
yalnizliktan cok sıkıldım bende arkadaslarimla bulusup ders calismak istiyorum dershaneye gidiyorum bakiyorum insanlar arkadaslariyla cikiyor dershaneden ben hep tekim bugun gercekten cok moralim bozuldu o kızları oyle gorunce
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence kişisel gelişim kitapları oku
önerebileceğin bir şey var mı
Özgüvenin arkadaş ortamında takılırken gelir kendi kendine gelmez
arkadaş ortamım da yok cidden tam asosyalim nasıl arkadaş edinilir bilmiyorum bile
En yakın bir kişi de mi yok
yani 2 kişi var birisiyle çok buluşamıyorum diğeri de tam sosyal birisi herkesle arkadaş olur ama ben başka insanların yanında rahat konuşamıyorum rahat davranamıyorum isimlerini bilsem bile konuşmaktan kaçarım ve bir şey istemem gerekirse arkadaşımdan isterim o benim için yapar "yan sıradan silgi istemek gibi"
Yani o arkadaşınla biraz vakit geçirsen yeni ortamlara girsen iyi olur çekingen olsa bile üstesinden gelmeye çalış böyle yaparak içine kapanık olursun bu arada 12. Sınıf olduğunu belirttin sınava versen nasıl olur bu gibi işlerle uğraşırsan üniversite kazanman biraz zor olur.
yalnizliktan cok sıkıldım bende arkadaslarimla bulusup ders calismak istiyorum dershaneye gidiyorum bakiyorum insanlar arkadaslariyla cikiyor dershaneden ben hep tekim bugun gercekten cok moralim bozuldu o kızları oyle gorunce
1 yıl sabret üniversiteyi kazanmaya çalış üniversitede bulursun
Cebini para doldur özgüven kendiliğinden gelir
henüz para kazanabileceğim bir yer yok
Kulaklarını tıkayarak.
kimse bir şey söylemiyor ki
Genele karşı diyorum. Biri bi şey söyledi diye değil.
Bşraz verebilirim
anlamadım?
Biraz özgüven verebilirm
nasil olucak o
Arkadaş olalarak
Özgüven askoo
anlayamadım
Para kazan
suanda oyle bir imkanim yok
Sosyal olarak aktif ol ve kendini sev
sosyal anksiyetem var arkadaş çevrem de yok :/
Ahaj üstüne git kafam güzel şu an sonra konuşalım yaz