Takva sahibi bir ailede büyümeme rağmen takva sahibi bir insan olarak hayatıma devam etmeye karar verdim. Bu kararı tek başıma aldım, bu yolda tek başımaydım hep. Maneviyatlı arkadaşım bile olmadı hiçbir zaman. Keşke olsa diye çok içimden geçirdim. Lakin olmadı hiç. Niye böyle insanlar karşıma çıkmıyor hiç.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Samimi isen abin olarak hem arkadaşın hem abin olurum
Nasıl yani
Anlaığımm kadarıyla dini konularda konuşacak birisine ihtiyacın var
Doğrusu gerçekten bilen bir insana.
Ben biliyorum demiyorum ama bilmiyorum da demiyorum. Tanımadan anlayamazsınız ve su-i zanda bulunarak da bir yere varamazsınız
Herkesin sınavı farklı mesele olup olmaması değil mesele senin buna nasıl tepki vereceğin?
Lakin çok uzun zamandır böyle bu durum. Camiiye birlikte gideceğim, helal dairesi içerisinde birlikte vakit geçirebileceğim bir kız arkadaşım bile yok.
İşte sen daha iyi bilirsin ahir zaman diyorlar buna.
Ben sınırlarımı aşmadığım için oldukça yalnız kaldım. Bakalım.
Bence bu durum için kendini tebrik et bunu başarabilmişsin çünkü sınırı aşmak herzaman iyi sonuçlar doğurmuyor.
Helede bu devirde çok zor
Zor, ailem benimle çok farklı yaşam tarzı olarak o kadar zorlandım ki helal dairesinde kalabilmek için.
He bide ona rağmen helal olsun Vallah zor bir dönem sen o kadar zorluğa rağmen yolundan şaşmamışsın 👏
Allah’ın izniyle ve temizliğin refahın bilincinde olarak doğrusu.
Rabbim bizede nasip eder inşallah ne diyim gerçi bazı şeyler bir kereden olmuyor ama inanç var şükür namaz niyazda olur inşallah 🙏🏻
İnşallah
En temiz en ferah yol onun yolu bunun bilincindeyim ama nefsime ağır geliyor bazı şeyler ama düzelicez şu olaylar bi durulsun inşallah.
Hangi olaylar?
Uzun mesele hocam çok uzunn
Ne zaman ebediyete gideceğimiz belli değil. Pişman olmamak için hala elimizde bir şans varken kullanalım ve tövbe edelim. O ne güzel vekildir.
Çok ama çok haklısınız hocam ama ne kendimi nede töbe haşa Allahı kandırmak istemiyorum ama inşallah en yakın zamanda rabbim ferahlık verir inşallah iyi olur her şey
Çok azlar çünkü
Yanlış yerlerde takılıyorsun ondandır
Nasıl kolay yargıya varıyorsunuz. Benim burada bulunma sebebim psikolog adayı olarak insanlara düşünce olarak yardım etmek. Onun dışında her günüm burada geçmiyor benim. Sosyal yaşantımdan bahsediyorum.
İyi güzelde ben burayı kastetmedim ki 🙄
Nerede bulunabilirim ki böyle insanlar için?
Sen öyle insanları bulmaya çalışma. Sen o yolda ilerle. Bu yolda ilerlerken öncelikle yalnızlık çekersin bir çok kişi sana sırtını bile dönebilir ama bu yolda ilerlerken o yolda sana eşlik edecek birileri ile yolların kesişir. Hoca hocayı tekkede hacı hacıyı mekkede olayı gibi
Peki nasıl ilerlemeliyim, evet ilerliyorum ilerliyorum da kimse yok yani benim yaşantımda olan beni anlayan. Çünkü ailemdeki kimse benim gibi değil. Yalnızlık çekiyorum doğal olarak.
Amacın senin gibi olan birilerini bulmak olmamalı. Amacın şuanda ilerlediğin yolda ilerlemek olmalı. Sen o yolda ilerlerken giden gitsin diyebilmelisin. Ve inan o yolda giderken de senin gibi olanlarla yolların bir yerde kesişir
Gerçekten mi, takva sahibi biri olmak ve birini sevmek, aslında dünyevi ve zor oluyor. Bana helal olmayan birini sevdiğim zaman zaten sınırlarım var diyerek vazgeçiyorum. Giden gitsin diyorum ve üzülüyorum haliyle.
Bu dünya böyle. İki ara bir dere olayları mevcut 😀 Sen doğru bildiğin yolda ilerle Gerisi de hikaye zaten. Düşün Hakk a adım atan insanların bir çoğu belli bir süre yalnız kalmış bir nevi zararlı kişilerlebir bir bağları kesilmiştir. Ama bazıları bunları kayıp sanmıştır esasında ise kazançlarıydı
İnsan umutsuzluğa düşüyor
Umutsuzluğa düşecek bir şey yok. Bunlar senin sadakatinin imtihanı mükafatıda sonradan gelir. Hz. Muhammed (sav) bile Hakkı savunmaya başladığında yalnızlıklar çekmiş. Hem seninle yolları ayrılanların senin esas mükafatıda da olabilir. Bazı kişilerle o yollar yürünmüyor
Biriyle arkadaş olmuştum, gönlüm ona gidince ki asla belli etmedim, uzaklaştı arkadaş olmamıza rağmen. Bu bile bir şey gibi sanki
Galiba öyle. Allah belki seni belli ikinizide günahtan korudu 😊
Onu korusaydı sosyal medyada barda yanak yanağa kızla görmezdim 😕heryerden çıkardım
Bilemem. Belki de onunda bazı şeyler yaşaması gerekiyor. Her kalbim halka gidiş serüveni farklıdır belkide sadece seni korumuştur. 🤷♂️
Zaten o an anladım, Allah’ın hikmetinden sual olunmaz
Kilisede müslüman camide yahudi arama
Yas kaçki
Neden sordunuz