Affederim
Affetmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet ben aşırı kinciyim :D yani gidip intikam almam ama bana yapılan hiç bir şeyi unutmama mesela biri bana kötü bir söz söylese 1 yıl sonra o kişi beni unuturken ben söylediği şeyi bile unutmam..
Nasılsa affederim. Kimseye karşı kin ve nefret duymak istemiyorum. Sürekli aynı şeyleri düşünüpte hayatımı berbat etmek istemem. Zaten çabuk sininrlenen ama çabuk sakinleşen bir insanım. Elbet bir gün affederim yani :)
Kimse kolay kolay unutmaz değerli öğretmenim. HEm de kimse... Tabi siz de haklısınız. Kötülüklerin de dereceleri vardır. Ama yine de insanın kalbini kin ve nefret ile doldurarak ve kendisine yapılan kötülükleri düşünerek yaşamak yerine artık geçmişe bir sünger çekip hayatı merhamet ile iyilik ve umutla yaşaması gerektiğine inanıyorum :)
Hatalıysam özür dilerim. Hatalıysa özür beklerim. Bana yapılan iyilikleri de kötülükleri de unutmam , daha doğrusu unutamıyorum. Kindar değilimdir , samimiyetle özür diler ve bir daha aynı şeyleri yapmazsa affederim.
Cevap
15Cevap
Affetmem. ya da affediyor ayağına yatıp unutmam. Biraz kinci olabilirim.
Kin tutmak ve nefret etmek fazla zahmetli olabilir. Uğraşamam
Sevdiğim insan bir süre sonra merhametim ile affederim ama onun da boyutu önemli ihanet gibi şeyleri affetmem.
Gönlümü geri alirsa mümkün ve bunu samimi yaptigina inanirsam afederim. aksi Halde hayir
Kinci demeyelim de güven problemim var
Affetmek bana mahsus değil
kişiye ve duruma göre değişebiliyor.
Etmem. Yaparken düşünecekti at penisi
çok kindarım
affetmem
Kindar birisi değilim ama unutmadığım şeyler var
Ben yufka yurekliyim ya bazen affettiğim okuyor
Intikam alan bir yanım yok acikcasi Òlùm var
Affetsemde unutmam
Çok fazla
affetmem