Başkalarına sessiz, sakin. Kendilerine gelince neşeli ve sempatiklik ister.. doğrumu?

Başkalarına sessiz, sakin. Kendilerine gelince neşeli ve sempatiklik ister.. doğrumu?

Ya bu kişiden kişiye değişir açıkçası ben sempatik ve eğlenceli isterim ama yerine göre yani her ortamda böyle çok konuşan olmayacak yeri geldiği zaman ciddi olacak yeri geldiği zaman eğlenceli sempatik olacak benim için de öyle yani nabza Göre şerbet diyorum çünkü toplum içinde her zaman aynı olamazsınız insanların eleştirisine maruz kalabilirsiniz.
Elbette.. her yerde neşeli olmak da itici
Kesinlikle öyle bir geldiği zaman bulunduğun ortamı ayak uyduracaksın yoksa herkesten paparazzuyu yersin
Kendini bilmeli insan... önce kendini sonra haddini... ne alaka deme özlü söz işte jdjsjs
Fena laf söyledin ha inci gibi yaktın bizi 😆😎
Jdjdjdjd
Zaten her zaman öyleydin 😎
Birlikte eğlenmenin, birlikte kahkahalar atmanın, birlikte aynı şeye gülüyor olabilmenin en güzelini yaşayan bir ağabeyiniz olarak şu hayatta yaşayacağınız en güzel şeyin partnerinizle kendi mizahi dilinizi ve kendi komik anılarınızı inşa etmeniz olduğunu söyleyebilirim. Bir de en olmadık yerde sadece ikinizin anladığı, göz göze geldiğiniz ve sadece size özel o komikliğe patladığınız an vardır... Bolcasını yaşayın dilerim. Eğlenceli kadın eğlenceli erkek iyidir.
Beden dili ile bile ne demek istediğini anlayacak, deli dolu olmak güzeldir ya.. aglamak baska gunlere kalsin
Ben eğlenceli isterdim yani deliler gibi eğlenmek sürekli şaka yapmak birbirimizi güldürmek isterdim çünkü hayat yeterince sıkıcı ve çekilmez zaten ama bir yanda da sert ve baskın olmasını isterdim.
Tek arkadaşım o.. yeri gelecek olgun.. yeri gelecek deli dolu
Bence de
Bukalemun gıbı ben ne dersem oyle olacak. Yerı gelınce sessız yerı gelınce eglencelı yerı gelınce de kaplan
He olur. Fino köpeği bu sanırım jajsjs
Dişi olsun ama
Cevap
82Cevap
S.. mişim erkeklerin ne istediğini :D
Kız ayıp det ksksjs
Kime göre neye göre :D bana göre çok yerinde
Başkalarının yanında da cıvıl cıvıl, enerji dolu olmasını tercih ederim. Benim yanımda öyle olup, başkalarına karşı soğuk, ketum ise ya benim yanımda rol yapıyordur, ya insanlara rol yapıyordur, ve adamına göre rol yapabilen insanlar tehlikelidir.
Aslında herkesle sen gibi olan kadınlar isterse güzel, zeki, eğlenceli, sakin ne olursa olsun özelliğini kaybediyor özelliğini kaybetmesi aslında aranızdaki özel iletişimi herkeste görünce hiç bir özelliğinin olmadığını görmemizden kaynaklı bu açıdan bakarsak aslında kalıpların bir anlamı olmadığını sadece ikili ilişkilerin kendi özel alanları olduğunu kavrarız...
Eğlenceli istiyorlarmış bilmiyordum öğrendim 😂
Palyaçomuyuz ayol biz
Yani eğlenceli olsa daha iyi olur ama kritik bir zamanda veya ciddi bir ortamda kabak tadı verir.
Yerine göre.. dengesizlik olmaz zaten
Eğlenceli deli dolu kız ile sakin erkek ilişkisi 🤝🏻
Ama erkek buzdolabı gibi olmasin
Çünkü... ağir kanlı biri benim enerjimi emiyor🥳🥳🥳 oysa hareket iyidir.. nerde hareket orada bereket 🥳
Geneli bilemem kendime konuşmam daha uygun olur.
Ne dediğini , ne yaptığının farkında olan , ne istediğini bilen bir kadın ise hem kalbimde hem de hayatımda her zaman yeri var ama sadece bir kişılıktir.
Kadın da erkek de dozunu bilen yerinde davranabilen karşı cinsi sever. Devamlı eğlenceli olacam diye ciddiyetten bi haber kalmakta sıkar , aynı şekilde her yer de her koşulda ciddiyet taşımakta...
Kimin ne isteğini umrumda değil... ben ne istiyorum ben nasıl mutlu olurum ona bakıyorum artık.. bu zamana kadar düşündümde kimin umrunda oldu ki.. seveni değil s... n yarıyor
Her erkegin tercihi farklı olabilir ama benim tercihim bir kadında hem sessiz sakinlik, hem de eğlenceli sempatiklik olmasıdır. Benim için ideal olanı, birlikte sessiz ve romantik anlar yaşayabileceğimiz kadar altimiza sicabilecegimiz anlar da paylaşmaktir. Hazır nedimelerimiz açılmışken siz ne istiyorsunuz?😂
Kadın erkek az konuşan tercihim zaten bende çok konuşmam ama deli dolu yeri geldiği zaman ağırlığını koyacak biri olması lazım
Her ikiside olur. Benim hem sakin hemde cok enerjik kiz arkadasim oldu. Yani hoslanmak icin bu seyler gecerli degil.
Benim için şekilden şekile girmesine gerek yok kendi olsun yeter. Kafalar uymuyorsa zaten yürümez.
Sürekli sessiz sürekli eğlenceli de gitmez. Yerine göre olsun. İkisinin sürekli ve aşırı olması problem göstergesi
Hanımefendilerin geneli badboylara ve playboylara sempatik takılıp diğerlerine soğuk davrandıkları için benim ne istediğimin bir önemi kalmıyor.
Yerinde sessiz sakin yerinde eğlenceli sempatik yerinde sessi eğlenceli yerinde sakin sempatik olmalı
Bazı günler sessiz olması iyidir. Bazı anlarda eğlencelisi makbuldür. Psikolojik durumumuza göre birbirimizi tamamlamalıyız.
Yeri geldimi,, sessiz sakin olmasına bilen fakat birlikte olduğumuz zaman çılgın bile olsa yeridir 😂
Sakinlik yerine göre iyi ama sessizlik tercih edileceğini sanmıyorum, daha çok eğlenceli ve sempatik olabilir.
Ben genelde sessiz sakin biri olduğum için o eğlenceli hareketli olsun isterim birbirimizi tamamlarız
Eğlenceli olsun ama kafamızıda ağrıtmasın
Kafanızda her seye agrimasin be
Her erkeğin farklı duygu ve düşüncesi vardır bu konuda.
Ben kendim ile uyumlu olmasını isterim. Diğer türlü karakterler uyumsuz olur.
Kişiden kişiye değişir ama çoğu eğlenceli ister. E Sonuç ta amaç eğlenme
Sessiz ve eğlenceli şikayet etmeyen hayatı yaşamasını bilen
Sempatik eğlenceli yerine göre bazende ağırbaşlı sakın olacak
Dozunu çok fazla kaçırmamak şartıyla, gülen espiri yapan kadınlar daha sempatik...
Eğlenceli sempatik birini isterim tâbi abartmaması kaydıyla
Niye ayırıyosunki bi kadın hem sessiz sakin karakterli hem de sempatik olabilir, bence ikisi birden
Bence kendi basina ayakta duran cocuklarina annelik babalik yapabilen.
yerine göre ağir başlı yerine göre enerjik , ben onun yanindayken bir enerji alabilmeliyim
Nerde ne yapması gerektiği nerede ne yapmaması gerektiğini bilen biri yok mu? 😁
Toplum içinde sessiz sakin, başbaşayken sempatik adsjlkf
Yeri geldiğinde eğlenip dağıtsın yeri geldiğinde ağırbaşlı ve oturaklı davransın
Eğlenceli yvşak seksi kıpır kıpırları arzularız hanımefendi masumları isteriz
Erkekler tabıkı sessız sakın kadın ister😅😅
Eğlenceli sempatik olsun bana karşı başkasına sert sessiz
Sempatik güler yüzlü kendini bilen Allahı bilen yeri geldiğinde eğlenceli yeri geldiğinde ağır başlı olsun ister ah bu erkekler 🤐
Neşeli dışa dönük depresif olmayan gülüp eğlene bildiğim birisi daha çok
Sakinlikte güzel ama bana rahat eğlenceli olsun
Eğlenceli ve sempatik
Erkeklerin ne istediği belli değil ki.
Bide bize derler 🙄
Adımız çıkmış 9'a inmez 8'e
Oysa ben 10 da rahatım jsjsj
Yok be çok canım varlıklarız. Zeki ve sosyal zekası yüksek bir kadın parmağında oynatır (oynatilanlar var) bizi.
Senin kimde rahat olduğunu anladık zatiiii🙄😏😏😅😅
canım yazdım ama çevirmiş hahahah
Aaa hakaret edemiyorum hemcinslerime
Sa lak mı diyecektiniz @CaraLharast
Evet kesinlikle, ayırmak gerekiyormuş ap tal da olur orayı siz doldurun artık
Yerine ve zamanına göre değişiyor. Başbaşa kaldığımız saatlerde eğlenceli ve sempatik olsun yani …
Onlar bile ne istediklerini bilmiyorlar 😅
Püüü😂
Oylama yapsaydın gerçeklerle yüzleşseydik sjsjsj
Oteki soruya anket ekleyim dur.. az uğraşalım şu erkek kişileriyle jsjsjss
Güzel olur eğlenmeyelim mi Niloya ashsjsj
Eğlenelim mete hnajsjs
İkisinin ortası bir şey istiyorlar ama onlarda ne istediklerini bilmiyorlar inan ama deli hatun tanımına uyan bir kadın isterler
Ne istedigini bilen ve nasil davranmasini gerektigini bilen birisi
Bence sempatik eğlenceli deli dolu biri her zaman iyidir
Eğlenceli iyidir fakat bu eğlenceli tabiri cıvıklık ile karıştırılmadan 😅
Sessiz kadın size karşı bir şey beslemiyordur sonuna kadar kafa sįken kız diyorum
başka seçenek yok mu?
Hadi onuda sen ekle
Yazdim detaya 🙄
Sessiz sakin istiyorlar galiba kcmdmdmd
Her erkek aynı şeyi mi istiyormuş ki
Genel diyelim
Sana soruyorum sen ne istersin?
Hayatının her anında hep neşeli eğlenceli ya da hep sessiz durgunsa ikisini de istemem karışık var mı
Yerine gore o zaman
Tabiki olması gerektiği gibi
Eğlenceli sempatik insan sevilir aslında
Eğlenceli sempatik
Eğlenceli sempatik birisini
Bu zamandan kimseyi istemem
Büyük konuştum Sportif olsa iyi
Eğlenceli sempatik isterler
Sakin kadın iyidir. Kimsenin gürültüsünü çekemem.
Eğlenceli sempatik kızın aşığıyım ben ya
Ne istediğimize göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?