Kişilik & Karakter Fotoğraftaki gibi bir durumda olsaydınız nasıl kurtulurdunuz ya da ne yapardınız 😂? KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu durumda olsaydınız ne yapardınız 😂 Güncellemeler+1 yıl Güncelle bakalım Fotoğraftaki gibi bir durumda olsaydınız nasıl kurtulurdunuz ya da ne yapardınız 😂? Cevapla Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Yılanı elimle alır kedinin üstüne atardım. ağaç da zaten düşmek üzere timsahların üstüne düşürür kaçardım 1 0 Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı. Yılanı severim kesin ona giderim öldürmesi için belki de zehiri yoktur bilemeyiz 🤣 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Onunla kurtulsan keşke 😂 Yorumla Aptalarpekcok +1 yıl Kurtulmak için değil ki öldüren sevdiğim bir hayvan olsun hiç olmasa🤣 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Yılan ısırır sen suya dusersin timsahlar yer 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Karşı adaya atlamaya çalışırım kurtulamazsam da en azından denemiş olurum shjs 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl En azindan deneyerek öldüm diye kendini teselli edersin evet evet 😂😂 Yorumla
fineashell Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl denize düşerken yılanı da alır ona sarılırdım 2 7 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Helal olsun 😂 sonra yılanı kırbac yaparak timsahlara falan vur 🤔😂 Yorumla fineashell +1 yıl hayır can simidi yapıcam onu timsahların kafalarını birbirine tokuşturursam tamamdır Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Timsahlarin kafalarını birbirine tokusturcan tabi tabi 😂😂 aslanda seni kenarda alkışlar 😂 Yorumla fineashell +1 yıl bak bi taktiğim var, timsahların arasında durursam eğer hızlıca yüzerek birbirlerine doğru geldiklerinde aradan çekilirim ve pat pat bi taşla iki kuş. yeğenimle çizgi film izlerken öğrenmiştim, işe yarar gibi Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl 😂😂😂 birbirine carptiklarinda öleceklerini falan da düşünüyorsundur sen şimdi 😂😂 Yorumla fineashell +1 yıl dusunmuyorum abi saka yaptim ya niye ümidimi kirdin Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl 😂😂 yok sen umudunu yitirme alacak nefesin varsa alırsın 😂 Yorumla
Hürrem_Sultan Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aslan baltayla ağacı mı kesmiş? 1 7 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Adam ağacı kestikten sonra ağaca çıkmış 🙄😂 Yorumla Hürrem_Sultan +1 yıl Bence en iyisi yılani alip timsahlara atmak Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Sence timsahlari keser mi bu aslana atsak 🙄😂 Yorumla Hürrem_Sultan +1 yıl Olmemek icin baltaya ulasib hepsiniu keserim. Yasama icgudulerimmm Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Hürrem Sultan'ın içinden cani sultan çıktı 😳😳😂😂 Yorumla Hürrem_Sultan +1 yıl Nasıl hayatta kaldığımı sandın dhhshd Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Senden korkulur 🙄😂😂 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Son duamı ederdim 1 5 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl 😂😂😂 ellerini bırakma amin dedikten sonra 😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Amin demeden olmaz tabi😀😀 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Aslan yese daha iyi 😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Seçme şansına bak 😀 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Timsahlar kötü olmaz mı kavga ederler falan benim yüzümden etmesinler kıyamam 🙄😂 Yorumla
Duygusalkızlalala Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Kurtulamazdım 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Duygusal düşünme🙄😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yılanı elimle alır kedinin üstüne atardım. ağaç da zaten düşmek üzere timsahların üstüne düşürür kaçardım
Yılanı severim kesin ona giderim öldürmesi için belki de zehiri yoktur bilemeyiz 🤣
Onunla kurtulsan keşke 😂
Kurtulmak için değil ki öldüren sevdiğim bir hayvan olsun hiç olmasa🤣
Yılan ısırır sen suya dusersin timsahlar yer 😂
Karşı adaya atlamaya çalışırım kurtulamazsam da en azından denemiş olurum shjs
En azindan deneyerek öldüm diye kendini teselli edersin evet evet 😂😂
denize düşerken yılanı da alır ona sarılırdım
Helal olsun 😂 sonra yılanı kırbac yaparak timsahlara falan vur 🤔😂
hayır can simidi yapıcam onu timsahların kafalarını birbirine tokuşturursam tamamdır
Timsahlarin kafalarını birbirine tokusturcan tabi tabi 😂😂 aslanda seni kenarda alkışlar 😂
bak bi taktiğim var, timsahların arasında durursam eğer hızlıca yüzerek birbirlerine doğru geldiklerinde aradan çekilirim ve pat pat bi taşla iki kuş. yeğenimle çizgi film izlerken öğrenmiştim, işe yarar gibi
😂😂😂 birbirine carptiklarinda öleceklerini falan da düşünüyorsundur sen şimdi 😂😂
dusunmuyorum abi saka yaptim ya niye ümidimi kirdin
😂😂 yok sen umudunu yitirme alacak nefesin varsa alırsın 😂
Aslan baltayla ağacı mı kesmiş?
Adam ağacı kestikten sonra ağaca çıkmış 🙄😂
Bence en iyisi yılani alip timsahlara atmak
Sence timsahlari keser mi bu aslana atsak 🙄😂
Olmemek icin baltaya ulasib hepsiniu keserim. Yasama icgudulerimmm
Hürrem Sultan'ın içinden cani sultan çıktı 😳😳😂😂
Nasıl hayatta kaldığımı sandın dhhshd
Senden korkulur 🙄😂😂
Son duamı ederdim
😂😂😂 ellerini bırakma amin dedikten sonra 😂
Amin demeden olmaz tabi😀😀
Aslan yese daha iyi 😂
Seçme şansına bak 😀
Timsahlar kötü olmaz mı kavga ederler falan benim yüzümden etmesinler kıyamam 🙄😂
Kurtulamazdım
Duygusal düşünme🙄😂