Kişilik & Karakter Böyle bir durumda ne yapardınız 😱? Benburadadeğilim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl .. Böyle bir durumda ne yapardınız 😱? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Ben terk etmem ya da ayrılmam. aldatma olmadıkça.. ama aldatıldıysam terk ederim ya da terk ederse de unutmayı denerim. 1 0 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzel olanı seçerdim 1 1 Yorumla Benburadadeğilim +1 yıl Sjdjs Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. giderim 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Başka aşk arar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben terk etmem ya da ayrılmam. aldatma olmadıkça.. ama aldatıldıysam terk ederim ya da terk ederse de unutmayı denerim.
Güzel olanı seçerdim
Sjdjs
Yeni bir hayata başlarım.
giderim
Ümit Besen dinlerim
Başka aşk arar